Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Afsnit 2 Disse bøger skal du glæde dig til dette efterår

Forfatterne og forlagene belønner os altid med ekstra mange gode bøger, når kalenderen siger efterår. Her kan du læse mere om, hvilke læseoplevelser vi kan kaste os over dette efterår.

af

- d. 08. september 2020

Aftentid og morgengry af Ken Follet

 
Ken Follet er elsket verden over, og nu kan alle Jordens søjler-fans glæde sig til at tage turen tilbage til Kingsbridge og opleve, hvilke dramatiske begivenheder der gik forud for handlingen i Jordens søjler. Vi befinder os i år 997, og alt er præget af uro. Her følger vi tre personer, der alle jagter deres drømme i en umulig tid: En normannisk komtesse, en ung bådebygger og en fremsynet munk. Men det bliver langt fra let for de tre drømmere, for en nådesløs biskop vil gøre alt for at bevare sin velstand og magt.
 
Aftentid og morgengry udkommer den 15. september og kan forudbestilles på Plusbog.dk.
 
 

Kongeriget af Jo Nesbø

 
Roy bor i en lille norsk bygd. Han lever det simple liv, men en dag forandres alt, og freden forsvinder, da hans lillebror Carl vender hjem til den lille bygd med store armbevægelser og en ny kone. Carl, der er forretningsmand, har store planer om at skabe nyt liv i den lille bygd ved at opføre et stort hotel. Men en dyb hemmelighed fra deres barndom vil snart vise sig at stå i vejen. Roy har altid beskyttet sin lillebror, men måske er Carl denne gang gået så langt, at det ikke længere er muligt..
 
 

Isola af Katrine Engberg

 
I femte bind i Katrine Engbergs serie om Jeppe Kørner og Anette Werner har Jeppe Kørner slået sig ned på Bornholm, mens han har taget orlov fra politiet. Derfor er han der ikke til at hjælpe, da Anette Werner står foran et stort opklaringsarbejde, da et halvt lig pludselig bliver fundet i en kuffert. Kan hun klare opklaringen alene, eller krydses deres veje igen? Og hvad med Esther de Laurenti, den nysgerrige pensionist? Hun føler sig mere alene end nogensinde.
 
Isola udkommer den 29. september 2020. 
 
 

Vinger af sølv af Camilla Läckberg

 
Var du vild med Det gyldne bur, kommer du til at elske Vinger af sølv. I fortsættelsen møder vi igen Faye. Hun er et godt sted, og der er endelig faldet ro på hendes tilværelse. Hendes virksomhed Revenge er i vækst, men da virksomheden skal lanceres i USA, bliver der igen vendt op og ned på hendes liv. En alvorlig trussel rammer virksomheden, og hun er tvunget til at rejse tilbage til Sverige. Her skal hun med hjælp fra en helt særlig gruppe kvinde kæmpe alt, hvad hun har lært, for at redde alt, hvad hun har kær.
 
Vinger af sølv udkommer den 18. september 2020.
 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner