Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Afstemningen er slut - her er de 5 DBBA-finalister

Plusbog.dk har nu talt de tusindvis af stemmer i afstemningen til Danish Book Blog Awards op og kan løfte sløret for de fem finalister.

af

- d. 14. oktober 2022

Igen i år har vi modtaget mange tusinder af stemmer. Tusind tak for det. Nu har vi talt de mange stemmer op, og vi offentliggør herunder navnene på de fem seje bogbloggere, der er gået videre til finalen i kampen om at blive årets danske bogblogger 2022!

 

De fem finalister er:

 

@linedalbro, Line Dalbro 

Line skriver ærlige boganmeldelser, og opmuntre til gode læseoplevelser, både for store og små.

 

@You.look.like.a.book

Hun er aktiv og skriver lange og fyldestgørende anmeldelser, og så gør hun et stort stykke arbejde for dansk fantasy. 

 

@Litfix, Julie Rasmine Larsen 

Julie har ikke kun fokus på de store udgivelser, men har også fokus på de mindre og smalle udgivelser. Hun er inspirerende og skriver gode anmeldelser og anbefalinger.

 

@mullesbogblog, Maria 

Maria er god til at sprede inspiration til sine følgere og deres næste læseoplevelse. Hun skriver fængende anmeldelser og man kan virkelig mærke hendes engagement for litteraturen.

 

 

@bogdoktor, Amanda Petrea

Amanda spreder meget læseglæde med hendes humør og gode initiativer og så kan hun bare noget med fælleskaber. En profil der favner bredt.

 

Det er nu op til dommerpanelet at beslutte, hvilken af de fem finalister der skal vinde Danish Book Blog Award 2022. Juryen består af sidste års vinder Nor og Far, dommere fra bogbranchen samt Plusbog.

Vinderen bliver offentliggjort på Bogforum fredag den 4. november klokken 17.00 på vores stand C4-007. Her uddeler Plusbog.dk samtidig prisen til Årets Forfatter. Alle er meget velkomne til at kigge forbi, deltage i festlighederne og hylde vinderne!


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner