Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv

Afstemningen er slut - Se de fem DBBA-finalister

Plusbog.dk har nu talt de tusindvis af stemmer i afstemningen til Danish Book Blog Awards op og kan løfte sløret for de fem finalister. 

af

- d. 15. oktober 2021

I har stemt, stemt, og stemt til Danish Book Blog Awards. Igen i år har vi modtaget mange tusinder af stemmer. Tusind tak for det. 

Nu har vi talt de mange stemmer op, og vi offentliggør lige her navnene på de fem seje bogbloggere, der er gået videre til finalen i kampen om at blive årets danske bogblogger. 

 

De fem finalister er:  

 

Bogdoktor, Amanda Petrea. 

Den kommende menneskedoktor Amanda Petrea, ordinerer masser af skønne bogoplevelser på sin instagram-profil bogdoktor. Bloggen har en stor passion for YA bøger og man fornemmer som læser tydeligt, at Amanda elsker bøger.   

 

Norogfarlæser, Nor og Jakob Paulsen 

Nor og far Jakob elsker bøger og forsøger med deres instagram blog at inspirere til læsning med og for børn. Bloggen er primært Nors, og derfor er den fyldt med masser af skønne børnebogs-anbefalinger.   

 

Anettesbookshelf, Anette Mouritzen Knudsen 

Anette fortæller om sin store læseglæde på sin instagram blog anettesbookshelf. Anette blogger primært om romaner, men der kan også snige sig krimier eller en klassiker ind.   

 

Litfix, Julie Rasmine Larsen 

Julie giver hver måned på sin blog litfix et månedsoverblik over, hvad hun har læst, hvad var godt, mindre godt og hvad der skal læses den kommende måned samt masser af anmeldelser af bla. smukke romaner.   

 

Tid til tanker, Victoria Klostermann Olsen 

Victoria deler på tid_til_tanker sine læseoplevelser inden for bla. Young Adult, børnebøger og moderne samtidslitteratur. Derudover laver Victoria også podcasts.   

 

Det er nu op til det tredelte dommerpanel at beslutte, hvilken af de fem finalister der skal vinde Danish Book Blog Award 2021. Juryen består af udvalgte Plusbog-medlemmer og den udvalgte jury.   

Vinderen bliver offentliggjort på Bogforum fredag den 5. november klokken 16.00 på Bella Scenen. Her uddeler Plusbog.dk samtidig prisen til Årets Forfatter.

Alle er meget velkomne til at kigge forbi, deltage i festlighederne og hylde vinderne!

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner