Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Heartstopper-serien

LÆS BØGERNE BAG DEN POPULÆRE STREAMING-SERIE

af

- d. 21. juni 2022

Heartstopper handler om kærlighed, venskab, loyalitet og psykisk sygdom. Den omfatter alle de små historier om Nick og Charlies liv, der tilsammen udgør noget større, som taler til os alle.

Heartstopper er ikke endnu en teenage-kærlighedshistorie, som vi har hørt den så mange gange før. Det er grafiske romaner, der med stor respekt behandler de emner, der optager de unge – fortalt af en troværdig forfatter, der er i tæt dialog med sine læsere. Her er det tilfældigvis ikke dreng møder pige, men dreng møder dreng – og følelserne af tvivl, forvirring og forelskelse er jo universelle.

Nick og Charlie går på samme skole, men de har aldrig mødt hinanden, før en lærer placerer dem ved samme bord. De bliver hurtigt venner, og Charlie falder for Nick, selvom han ikke tror, at han har en chance. Men kærligheden har det med at finde vej, og Nick viser sig at være mere interesseret i Charlie, end nogen af dem havde troet …

Heartstopper har fra starten været båret af en stærk fanbase. Forfatteren udgav oprindeligt fortællingen digitalt, og gennem crowdfunding lykkedes det hende på bare to timer at samle penge nok ind til den første fysiske udgave, der udkom i 2018 i England. Siden er det gået stærkt, og Nick og Charlies kærlighedshistorie udgives verden over – og kan også ses som serie på Netflix.

 

Køb bøgerne i Heartstopper-serien på dansk her:

 

Køb bøgerne i Heartstopper-serien på engelsk her:

 

Køb den populære malebog i Heartstopper-serien her:


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner