Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Månedens anbefalinger
Månedens anbefalinger

Anbefalede bøger i februar

Er du i tvivl om, hvad din næste læseoplevelse skal være? Jeg har fundet nye og spændende bøger, som jeg gerne vil anbefale til februars hyggetimer. Nogle af de kommende nyheder har jeg fået lov til at smuglæse og du kan godt glæde dig!

Husk at du på Plusbog kan forudbestille kommende nyheder - så har du altid noget at glæde dig til.

af

- d. 01. februar 2019

 

Søster min af Helle Vincentz

 

Den 31. januar udkom krimien Søster min af Helle Vincentz. Bogen er andet, fritstående bind i serien om Sofie Munk, som er antropolog og nyansat privat efterforsker hos CJ Consult. Du behøver derfor ikke at have læst det første bind, for at læse dette. Men hvis du er vild med krimi, så kan jeg selvfølgelig stadig anbefale den første bog også! 

 

Fjenden iblandt os af Jakob Melander

 

I dag, den 1. februar udkommer Fjenden iblandt os af Jakob Melander, som er sjette bind i krimiserien om Lars Winkler. I bogen er vi igen med Lars Winkler nede i Danmarks underverden, hvor han får en meget voldsom start efter overstået orlov, da han som efterforskningsleder bliver sendt til ghettoen i Oksevængets heksekedel i sytten lange timer. GLÆD DIG!

 

Sommermørke af Stina Jackson

 

Den 7. februar udkommer Sommermørke af Stina Jackson. Det er en spændende krimidebut, hvor Stina Jackson virkelig forstår, hvordan mennesker og miljø skal beskrives, så historien fremgår skræmmende virkelig. Bogen er svær at lægge fra sig og jeg er MEGET imponeret over Stina Jacksons debut som krimiforfatter.  

Den italienske mester af Tom Rachman


Sidst i februar, helt nøjagtigt den 28. udkommer Tom Rachman med en hjerteskærende roman, Den italienske mester, der omhandler en søn som hedder Pinch, der må leve sit liv i skyggen af en far, der er større end livet selv. Faderen er storskrydende, charmerende og kendt for sine vilde, farverige og stærkt sensuelle malerier, som han stolt viser frem. En dag kommer Pinch på en dristig og vanvittig plan, som vil forandre kunsthistorien for altid. Historien foregår i Rom i år 1955. Bogen lyder meget inspirerende og jeg glæder mig til at modtage den! 

Se mor, jeg danser af Puk Elgård 


I januar udkom Puk Elgård med sin nye og hurtigt populære biografi Se mor, jeg danser. Hvis du endnu ikke har læst den, vil jeg meget gerne anbefale den! Bogen er en hyldest til livet og en fortælling om at tro på, at man kan vælge sine egne veje, på trods af en hård barndom. Puk Elgård fortæller historien om at komme til verden som erstatningsbarn, om at kæmpe med angst og om den livsvigtige beslutning om at bryde tavsheden. Køb den og LÆS den! 

 

Med venlig hilsen


Bogelsker & direktør

 

Mia Wagner

 

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner