Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Anne Mette Hancock
Anne Mette Hancock

Anne Mette Hancock anbefaler

Anne Mette Hancock forfatter til Ligblomsten og Mercedes-snittet og modtager af Plusbog-prisen som Årets Forfatter 2018 anbefaler dig at læse Sandheden om Harry Quebert-sagen af schweiziske Joël Dicker. Læs mere i blogindlægget om hvorfor hun anbefaler netop denne bog.  

af

- d. 14. februar 2019

''Det er en blanding af en kærlighedsroman og en krimi. Den berømte, aldrende forfatter Harry Quebert lever et fredeligt liv i en lille, amerikansk kystby, da man finder liget af en 15-årig pige begravet i hans rosenbed. Det viser sig, at Quebert havde et hemmeligt forhold til den unge pige, da hun forsvandt for 33 år siden. De elskede angiveligt hinanden, så hvem dræbte hende? Og havde Harry Quebert noget med sagen at gøre?

Romanen overraskede mig virkelig positivt, da jeg læste den - først og fremmest fordi den ikke ligner en bog, jeg ville have lyst til at læse. Man skal som bekendt ikke dømme en bog på omslaget, men forsiden ér unægtelig ret kedelig, og så er bogen svimlende 700 sider lang. Men jeg gav den alligevel en chance og endte med at sluge den i én mundfuld. Det er en afsindig velskrevet, spændende og rørende historie,'' fortæller Anne Mette Hancock.

 

Sandheden om Harry Quebert-sagen er skrevet af den unge forfatter Joël Dicker fra Schweitz. Han var kun 27 år, da han fik sit internationale gennembrud med bogen, og han er siden udkommet med efterfølgeren Bogen om Baltimore-familien, som sidste år var den mest solgte bog i Frankrig.

Sandheden om Harry Quebert-sagen har netop nu tv-premiere med skuespiller Patrick Dempsey i rollen som Quebert, og serien kan streames på C-More. 

Køb bogen billigt på Plusbog:

Sandheden om Harry Quebert-sagen af Joël Dicker

 

Anne Mette Hancock er kendt som en fremragende krimiforfatter og hendes bøger kan selvfølgelig købes til en ekstra god pris på Plusbog.

Se dem herunder:

 

Ligblomsten af Anne Mette Hancock

 

Mercedes-snittet af Anne Mette Hancock

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner