Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage273
blogImage273

Båven om Gud

Her kan du læse mere om Hella Joof og hendes nyeste bog BÅVEN OM GUD! Og du får også en lille forsmag på bogen, som er Hella Joofs bud på en alternativ version af kristendommen.

af

- d. 17. oktober 2017

Båven om Gud er til:

Dem der synes, at det er noget vrøvl alt det der med Gud.

Dem, der synes, at religion er en sovepude og opium for folket.

Dem, der tror en lille smule på Gud, men ikke kan forestille sig en mand oppe i himlen med langt hvidt og skæg.

Og naturligvis til dem, der tror på Gud.

En alternativ version af kristendommen

Båven om Gud er Hella Joofs bud på en alternativ version af kristendommen tilpasset livet i det 21. århundrede; kort sagt, en samling af livserfaringer krydret med kulturkristendommens moraler. På sjov og finurlig vis fortæller hun sine medmenneskebørn om Gud og hele verden – lige fra skabelsen til Jesu opstandelse.   

Hvis du vil (ud)danne dig med Hella Joof, er Båven om Gud et must-have sammen med hendes andre bestsellere Hellas ABC og Papmachéreglen. Fælles for dem alle er, at Hella Joof på humoristisk (og til tider provokerende) vis minder danskerne om at slå sig løs og leve livet. Hella Joof skriver dog ikke kun til det voksne publikum; rent faktisk var det børnebogen Snitten & Kis – Frygt og bæven og en mand på strømpesokker, der markerede hendes debut som forfatter. Med sin hjertevarme fangede bogen store som små – og for det vandt den BMF’s Børnebogspris i 2014.

Om Hella Joof

På trods af at Hella Joof de seneste par år har opnået stor succes med sine bøger, så kender de fleste danskere hende nok fra en anden sammenhæng. Måske du kan huske hende fra satiregrupperne ”Lex & Klatten” og ”Det Brune Punktum? Eller også har du måske set filmen All Inclusive, én af flere film hun har instrueret for nylig? Alternativt har du helt sikkert set eller hørt om hende som skuespiller, filminstruktør, sanger, komiker, foredragsholder, debattør eller noget helt syvende.

De seneste par år har Hella Joof sat sig for at dele ud af sin livsvisdom, bl.a. med sine bøger til børn og voksne. Hun har flere gange sagt, at hendes eget liv først rigtig begyndte, efter hun havde passeret de 30 år, hvor hun med hjælp fra en psykolog fik styr på de kulsorte tanker i sit hoved. Samtidigt fandt hun ud af, hvad der var vigtigt for hende i hendes liv, og i dag er hun fokuseret på at leve et lykkeligt liv. Det er de erfaringer og tilståelser, som hun nu deler ud af.

Med Båven om Gud, som udkommer den 24. oktober, har Hella Joof kastet sig over kristendommen. På sin finurlige og livskloge facon hjælper hun i bogen danskerne til at finde lykken og husker os på, hvad der er vigtigst i livet, nemlig kærligheden.

Læseprøve på Båven om Gud

 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner