Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage247
blogImage247

Bjerget: Ny fantastisk thriller

Thrilleren BJERGET er blevet kaldt for en italiensk sensation! Her kan du læse om bogen og forfatteren Luca D'Andrea samt se en bogtrailer! Bjerget var i 2016 den mest solgte bog på den internationale bogmesse i London.

af

- d. 07. september 2017

Luca D’Andrea er født i 1979 i Bolzano i Sydtyrol, hvor han også bor og arbejder i dag. Han har en kandidatgrad i Germansk Filologi og Litteratursociologi og har i 10 år arbejdet som skolelærer.

I 2009 udgav Luca D’Andrea en trilogi af fantasyromaner under pseudonym.

I 2013 var han manusforfatter på en tv-dokumentarserie, kaldet ”Mountain Heroes”, der handler om et redningshold i bjergene. Den oplevelse gav ham inspiration til at skrive thrilleren Bjerget, som blev den mest omtalte og hurtigst sælgende bog på den internationale bogmesse i London i 2016. Før Bjerget overhovedet var udkommet i hjemlandet Italien, blev bogen på messen solgt til udgivelse i over tredive lande. Siden er bogen også solgt til filmatisering. Nu kan vi også læse den herhjemme i Danmark.

Her kan du se en bogtrailer for Luca D’Andreas Bjerget:

Blandt Luca D’Andreas favoritforfattere finder du navne som Stephen King, Jo Nesbø, Jean-Christophe Grangé, Jeffery Deaver, Stieg Larsson, Cormac McCarthy og Giorgio Faletti.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner