Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage242
blogImage242

Charmerende romaner af Lori Nelson Spielman

Hvis du er vild med Jojo Moyes bøger, så er Lori Nelson Spielman lige noget for dig. Her kan du komme lidt nærmere I MORGEN KOMMER EN NY HIMMEL, hendes debut, og efterfølgeren DEN SØDE TILGIVELSE.  

af

- d. 25. august 2017

Hvis du elsker romaner om livet og de forskellige typer og former af kærlighed, tilgivelse, håb og drømme, som vi alle har, så er Lori Nelson Spielmans bøger helt sikkert noget for dig. Du kan læse mere om I morgen kommer en ny himmel og Den søde tilgivelse herunder.

I morgen kommer en ny dag – en bog om håb og drømme

I morgen kommer en ny himmel var Lori Nelson Spielmans debutbog, i bogen, der er blevet kaldt helt og adledes charmerende, måder vi en kvinde, der beslutter sig for at nå alle de mål, hun som barn havde listet op og finder ud af, at hendes livslange drømme leder hende ned af en vej, hun aldrig havde forventet.

Bogen er inspireret af Lori Nelson Spielmans egen historie. Hun fandt nemlig selv en dag en liste over mål, som hendes yngre jeg havde skrevet. Nogle af drømmene var gået i opfyldelse (f.eks. drømmen om at blive lære), mens andre ikke var. Listen fik Lori Nelson Spielman til at reflektere over livet, og hvordan hendes tilværelse kunne have set ud, hvis hun havde fulgt listen til punkt og prikke. De tanker hun gjorde sig endte med at blive inspirationen til I morgen kommer en ny himmel.

Den søde tilgivelse – en bog om tilgivelse og at blive tilgivet

Den søde tilgivelse er Lori Nelson Spielmans anden roman, hvor hun igen griber fat i tanker om livet og hverdagen. I Den søde tilgivelse begiver Hannah sig ud på en rejse for at finde modet til at forsøge at gøre ting gode igen, at bede om tilgivelse og måske selv at tilgive også.

På hovedsiden kan du læse mere om Lori Nelson Spielman og finde bøgerne i forskellige udgaver.  


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner