Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage170
blogImage170

Clifton-krøniken er tilbage!

Den anden bog i den populære Clifton-krønike er på gaden nu. Læs mere om Jeffrey Archers nyeste bog FADERENS SYNDER, der bygger videre på Harry Cliftons spændende historie, her.

af

- d. 27. april 2017

Clifton-krøniken af Jeffrey Archer er en populær romanserie, der følger Harry Cliftons både spændende og snørklede liv. Starten på krøniken blev en stor succes og har toppet bestsellerlister i hele verden. Den første bog i serien Hvor der er vilje kom på gaden i en dansk udgave i 2016, og nu kan du få fingrene i den spændende efterfølger Faderens synder, der er beskrevet som værende en åndeløs spændende beretning, der tager læseren på en rejse fra Bristols gyder til Manhattans bestyrelseslokaler.   

Bogen starter i 1939, efter Harry Clifton har påtaget sig en ny identitet, men intet er, som det skal være, og før han ved af det, så er Harry i problemer. Det er en episk fortælling, om hvordan familieloyaliteter bliver testet, når hemmeligheder bliver ved med at pible frem. Som en klassisk Jeffrey Archer bog er Faderens synder fyldt med uforudsigelige drejninger, og den efterlader læseren med smag for mere. Læs mere on bogen herunder.     


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner