Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat på din første medlemsordre!
20% rabat på din første medlemsordre!
Kurv
blogImage24
blogImage24

De nominerede til Danish Book Blog Award 2016

Her kan du møde alle de fantastiske danske bogblogs, der var nomineret til Danish Book Blog Award i efteråret 2016. Du kan se listen over de nominerede, bogelskende bloggere her.

af

- d. 23. september 2016

Opdateret

Plusbog.dk har skabt Danish Book Blog Award for at hylde alle de hårdtarbejdende, bogelskende, danske bloggere. Formålet er at kåre Danmarks bedste bogblog og skabe opmærksomhed omkring bogbloggernes store arbejde. Her kan du se listen over de 16 blogs, der er nomineret til Danish Book Blog Award 2016.

De nominerede til Danish Book Blog Award 2016

Paperback Castles (www.paperbackcastles.blogspot.dk)
Vinder

Paperback Castles drives af Rikke. På bloggen kan man finde indlæg om britiske klassikere, fantasy, chick-lit og meget, meget mere. Rikke startede Paperback Castles tilbage i marts 2013. 

Bibliotekattens Bøger (www.bibliotekattensboeger.com)
Finalist

Bibliotekattens Bøger er Kathrines bogblog. På Bibliotekattens Bøger kan man læse om YA og andre spændende genrer. Kathrine startede bloggen tilbage i juli 2015.

Book me up, Scotty! (www.bookmeupscotty.blogspot.dk)
Finalist

Book me up, Scotty! er skrevet af Maria, der kalder sig selv en meget åben læser. Det kan man se i de forskellige bøger, hun skriver om på bloggen. Maria startede sin blog i juni 2015.

Flyv med Mig (www.flyvmedmig.dk)
Finalist

Flyv med mig står bloggeren Rikke bag. Hun skriver hovedsageligt om genrer som fantasy, science fiction samt samtidslitteratur, og så er hun gået i gang med klassikere. Bloggen blev startet i april 2013.

Litfix (www.litfix.dk)
Finalist

Litfix er en bogblog, som Julie står bag. Hun skriver bredt om litteratur med bl.a. boganmeldelser og forfatterinterviews, så man kan få et litteratur fix. Litfix blev oprettet i december 2015.

Boghjørnet (www.boghjoernet.dk)

Boghjørnet er en blog, drevet af Simone, der ikke diskriminerer blandt genrer. Derfor kan man finde lidt af hvert på hendes blog. Boghjørnet blev startet i december 2011.

Bognørden (www.bognorden.blogspot.dk)

Bognørden er skrevet af Stina. På bloggen kan man finde et bredt udsnit af genrer, da Stina anmelder mange forskellige bøger. Bognørden fik sin start i juni 2014.

Borough of Books (www.boroughofbooks.com)

Borough of Books er skrevet af bloggeren Iben. Hun skriver bl.a. om kærlighed, krimi, YA, historiske romaner og gysere. Borough of Books så dagens lys i august 2010.

Frk. Litteratur (www.frklitteratur.dk)

Frk. Litteratur er AmandaEmma. Hun skriver bredt om litteratur og driver også bloggen Little Miss Reader. Hun oprettede Frk. Litteratur for et års tid siden i september 2015.

Skrivepulten (karinhald.blogspot.dk)

Skrivepulten er Karins bogblog. Bloggen fyldes med anmeldelser, forfatterinterviews, læseudfordringer m.m. Karin startede Skrivepulten tilbage i 2011.

Litteraturlistig (www.litteraturlistig.dk)

Litteraturlistig drives af Mai, der skriver vidt og bredt om bøger – anmeldelser, tanker og meget, meget mere. Litteraturlistig så dagens lys i november 2012.

Nenaskov (www.nenaskov.wordpress.com)

Nena Skov står bag bloggen af samme navn. Hun skriver om forskellige bøger, laver anmeldelser og forfatterinterviews. Nena Skov lavede det første blogindlæg i oktober 2013.

Ord fra en bibliofil (www.ordfraenbibliofil.wordpress.com)

Ord fra en bibliofil drives af Ann-Kristine, der læser og blogger om mange forskellige genrer af bøger. Så man kan finde lidt af hvert på bloggen, der blev startet i januar 2015.

Sus' bogblog (www.susbogblog.wordpress.com)

Sus' bogblog skrives af Susanne, der er vild med paranormal romance, fantasy, YA og vampyrer. Susanne startede sin blog i marts 2012.

Trilogien (www.trilogien.dk)

Trilogien er skrevet af Camilla, Marianne og Malene. De skriver om bøger, podcasts og tech på deres fælles blog. Trilogien blev startet i maj 2015.

Windblown Pages (www.windblownpages.wordpress.com)

Windblown Pages skrives af Nikoline, der anmelder bøger, interviewer forfattere og skriver om bogrelaterede emner. Windblown Pages startede som en anden blog i 2009, men bloggen, som vi kender den i dag, er fra 2013.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner