Vidste du, at det er i supermarkedet, at du forholdsvist let kan gøre en forskel for dit CO2-aftryk? Fødevarer fylder nemlig 20-25% i gennemsnitsdanskerens CO2-regnskab. Klimavenlig mad er altså et must på menuen i den grønne omstilling. Det handler ikke om at omlægge sin kost fuldstændigt, for du behøver ikke nødvendigvis leve vegansk for at gøre en forskel. Det handler blot om at rykke sig, om at foretage lidt grønnere valg. Men hvordan træffer du det grønne og bæredygtige valg i supermarkedet? Og hvad betyder de forskellige forbrugsmærker egentligt?
Bæredygtig kost
Julie Juanita Larsen - Indbinding: Hæftet
En guide til de forbrugere, der gerne vil spise mere bæredygtigt med omtanke for miljø og dyrevelfærd. Bogen er fyldt med den nødvendige baggrundsviden, man skal bruge, når man skal træffe et valg i supermarkedet, om hvilke varer der skal i kurven og med hjem. Vi bliver flere og flere mennesker på jorden, hvilket betyder, at vi skal producere flere og flere fødevarer uden at drive rovdrift på natu... Læs mere