Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage172
blogImage172

En ny stjerne på YA himlen

Elsker du John Green, så er VORES KEMISKE HJERTER lige en bog for dig, mens du venter på nyt fra Hr. Green. Bogen er sød, sjov og fyldt til randen med referencer til bøger og film. Så kan det ikke blive meget bedre!

af

- d. 29. april 2017

Krystal Sutherlands fantastiske debut kan beskrives, som værende en blanding af intelligens og hjertesorger i en lækker YA pakke, der kan give genklang til den første kærligheds bitre sødme. Vores kemiske hjerter er blevet rigtig flot modtaget af læsere i hele verden, og den er allerede solgt til udgivelse i 21 lande, på trods af at den udkom for første gang sidste efterår. Du kan læse meget mere om Krystal Sutherland her.

En uimodståelig bog der rammer i hjertet og giver smil på læben

På forfatterens hjemmeside er bogen beskrevet, som John Hughes møder John Green i en uimodståelig fortælling om den første kærlighed, knuste hjerter og de gyldne sting, som syer dem sammen igen. Vores hovedperson er Henry Page, der ser sig selv, som værende en håbløs romantiker, på trods af at han aldrig har oplevet den hjertebankende, alt-står-stille, ude-af-stand-til-at-spise-og-sove type af kærlighed, som han venter på. Da Grace starter i klassen, er det heller ikke det, der sker. Men kærligheden spirer alligevel, men er Henry rustet til at være forelsket i en, der bærer på en dyb sorg?

Bøger, popkultur og humor

Noget, som mange er vilde med ved Vores kemiske hjerter, er, at det er en bog for bogelskere og elskere af popkultur. For det må man sige, at Henry er! Og derfor er bogen fyldt med fede referencer til f.eks. Harry Potter, Ringenes Herre, Star Wars og endda også Twilight! Det er rigtig sjovt at læse en bog med referencer til de bøger, man selv har læst. Referencerne giver sammen med f.eks. indblikket i Henry og Graces Facebook-samtaler bogen et helt særligt og moderne præg, der kan lette stemningen og tilføjer en gennemslående humor til Vores kemiske hjerter.   

Andre fantastiske YA titler fra Lovebooks


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner