Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage258
blogImage258

Endnu en glødende serie fra Maya Banks

Hvis du er vild med Maya Banks, så skal du have fat i den nyeste serie, Overgivelse – tre bøger fyldt med romance, intriger og drama! Det er Maya Banks, når hun er bedst. Læs mere her.

af

- d. 23. september 2017

Anetakis brødrene har travlt med at etablere et internationalt hotelimperium, så de har ikke tid til kvinder – og slet ikke til at binde sig til en! Men kvinderne i serien, der på dansk bliver kaldt Overgivelse, er ikke hvem som helst. Find ud af hvad der sker, når de stædige og urokkelige Anetakis mænd møder en ustoppelig passion. Mødet med kvinderne og passionen får uventede følger, så både forretning og fornøjelse når nye højder.

Overgivelse af Maya Banks

Den første bog i serien hedder Løgn og lykke, og i den møder vi Chrysander og Marley.

Den anden bog i Overgivelse serien er Elskerinden, og den handler om Theron og Isabella.

Den tredje bog i serien er En hemmelig affære, hvori Piers og Jewel er hovedpersonerne.

De første to bøger, Løgn og lykke og Elskerinden, er ude nu, og den sidste, En hemmelig affære, kommer den 2. oktober. Forlaget bag udgivelserne HarperCollins Nordic har nemlig taget højde for, at Maya Banks læsere elsker hendes bøger, der er umulige at lægge fra sig, og har derfor udgivet hele serien over kun 32 dage!

Maya Banks er en af verdens mest populære forfattere inden for romantik og erotik. På trods af at hendes debutroman udkom for 11 år siden i 2006, har hun allerede skrevet mere end 50 titler – og de fleste er gået hen og blevet bestsellere. Du kan læse mere om Maya Banks og se vores udvalg af hendes fantastiske bøger på hovedsiden.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner