Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage153
blogImage153

Er du klar til krimimessen?

Så er det tid til krimimesse. Nordens største krimi-festival løber af stablen den 1. og 2. april i Fængslet i Horsens. Er du klar? Bliv godt klædt på til krimimessen med Plusbog.dk.

af

- d. 28. marts 2017

Så er det igen ved at være på den tid – den tid hvor krimierne hyldes og krimielskere flokkedes til Fængslet i Horsens. Krimien er en genre som sætter gang i fantasien, opbygger mysterier og skaber spænding i sofaen. Fængslet – det tidligere statsfængsel – har en atmosfære, som er beskrevet som værende fyldt med mørke og farlige tanker, og ses derfor af mange som en fantastisk ramme for en krimimesse. På årets krimimesse kan du blandt andet møde forfattere som Arne Dahl, A.J. Kazinski og Michael Katz Krefeld.

I anledningen af årets krimimesse har vi lavet en lækker kampagne, så du kan varme op til Krimimessen, sprængfyldt med virkelig gode og gribende krimier – også de helt nyeste krimier kan du finde her.

Kom tættere på tre forfattere som du kan møde på messen

Tre af de forfatteren, som du ville kunne møde og høre på krimimessen, er Julie Hastrup, Clare Mackintosh og Lone Theils.

Julie Hastrup

Julie Hastrup er uddannet journalist ved Danmarks Journalisthøjskole, og hun har blandt andet arbejdet ved TV2/Lorry og ved Danmarks Radio. Julie Hastrup står bag krimiserien om den stædige og ambitiøse Rebekka Holm, der er efterforsker hos Rigspolitiets Rejsehold. Sjette bog i serien, bogen Mirakelmanden, udkommer den 30. marts.

Clare Mackintosh

Clare Mackintosh fik en fantastisk start som forfatter med debutbogen Jeg lader dig gå, der blev modtaget med stor begejstring og var den hurtigst sælgende krimidebut i 2015. Alene i Storbritannien har bogen allerede solgt 500.000 eksemplarer, og den bliver oversat i nu 27 lande, så den er godt på vej til også at blive en international succes. Hendes anden krimi Jeg ser dig, udkommer den 30. marts, og den kan du læse mere om herunder.   

Lone Theils

Lone Theils er journalist og var i en årrække bosat i London, hvor hun arbejdede som korrespondent, blandt andet for Politiken. Hun debuterede som forfatter med bogen Pigerne fra Englandsbåden i 2015. En bog der var inspireret af en virkelig begivenhed, da billeder taget på Københavns Hovedbanegård af ukendte piger, endte hos en amerikansk seriemorder. Med bogen, der fik flotte anmeldelser og er solgt til udgivelse i mange lande, var startskuddet til serien om journalisten Nora Sand. Du kan læse mere om Lone Theils’ nye bog 87 sekunder herunder.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner