Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Er du ramt af radiatør hud?

Pludselig er den her, den radiatortørre hud. Stram, pergamentagtig og higende efter at få tørsten slukket. Eller nærmere: at kunne holde på sin fugt.

af

- d. 12. oktober 2023

 

Løsningen er nem: Skru op for fedtet og ned for varmen (som vi jo alligevel skal).

Og fejl nummer ét? Det er manglende styr på rækkefølgen af fugt og fedt. Det mest vandede, altså fugten – typisk fra et serum – skal på først og derefter forsegles med det federe – typisk creme og/eller olie. Det, der stikker uden for kraven – som hænder og ansigt – vil altid være ekstra udsat for kulde, blæst og udtørring – og kræver mere fedtholdig hudpleje. Samtidig fugtstøvsuger den indendørs opvarmningsproces fugt fra huden.

 

4 hurtige SOS-greb:

  1.  Forsæt din normale rutine, men skru en anelse op for mængden af fedtstof. Altså ikke overdrevent, men ved at tilsætte en oliedråbe i din creme eller duppe den ovenpå. Mængden afhænger af, om du hudmæssigt i forvejen er til den tørre eller den fedtede side.
  2. Prioritér indvendig omega3-smøre. Jeg vælger fiskeolie med direkte adgang til de afgørende fedtsyrer EPA og DHA.
  3. Overvej at bytte din skumrens ud med noget mindre skummende. Rens i det hele taget mindre, når huden er tør.
  4. Skru ned for den indendørs varme.

Så hvilken olie er bedst? Start med det, du har. Og helst uden at overdrive – af den ene årsag, at olie ikke er creme, som typisk består både af fugt og fedt, og derfor ikke bare kan bruges i samme mængde. Hvis du ikke har en olie i forvejen, så gå efter de lette til ansigtet. Som squalane eller jojoba.

God fornøjelse, Anette Kristine Poulsen

 

Køb Anettes bog her:

 

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner