Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage168
blogImage168

Fejr Verdens Bogdag med Plusbog.dk!

I dag er det Verdens Bogdag, og det fejrer vi naturligvis her hos Plusbog.dk. Vær med til at fejre dagen, der hylder bogen her – for hvis der er en ting, som fortjener en hyldest, er det bogen!

af

- d. 23. april 2017

Den 23. april er Verdens Bogdag, og den bliver fejret verden over. Tilbage i 1995 blev dagen i bogens tegn indstiftet af UNESCO som værende bogens og ophavsrettens dag. Dagen, der er blevet til en tradition i mange lande, siges at stamme fra en gammel tradition i den catalonske del af Spanien, hvor man fejrer dagen ved at give en bog og en rose til dem, man holder af. Det er en smuk idé, og hvem ville ikke blive glad for en god bog og en blomst? 

En af grundende til at bogen hyldes er, at den både historisk og i dag er en vigtig del af udbredelse af viden samt bevaring af viden. En bog kan udvikle folk, da den inspirerer til f.eks. forståelse, dialog og tolerance. Bøger kan bygge broer mellem folk, styrke os som individer og som fællesskab.

Rent faktisk falder fejringen af Verdens Bogdag sammen med Shakespeares fødselsdag (og dødsdag), hvilket jo egentligt passer meget godt.

Hos Plusbog.dk fejrer vi Verdens Bogdag med en række spændende tilbud og nok også med et par timer i sofaen med en god bog eller måske man skulle nyde en morgen under dynen med en yndlingsbog... Findes der en bedre måde at fejre Verdens Bogdag på end et par timer i selskab med en god bog?


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner