Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Fem berigende bøger du skal læse i februar

Februar er over os. Årets sidste vintermåned! Lige straks venter foråret med timevis af skøn læsning i haven. Men hyggelige læsetimer i lænestolen, mens vintermørket stadig hviler udenfor, kan også noget særligt. Her anbefaler jeg dig fem læseoplevelser til din februarhygge.  

af

- d. 07. februar 2020

 

Når det mørkner af Jørn Lier Horst

 
Den tidligere politiefterforsker Jørn Lier Horst er klar med endnu et bind i William Wisting-serien. Hvis du er vild med den norske forfatteres krimier, bliver du ikke skuffet over Når det mørkner. Her er vi tilbage i 1983, hvor William Wisting via en vennetjeneste bliver ledt på sporet af en uopklaret og uopdaget drabssag. I en lade finder han en gammel bil, som har et hul efter en kugle. Hvad er der sket med bilens fører? Og hvilken betydning får hans opdagelser for hans karriere som politibetjent?
 
 

 

Elskerindens skygge af Lisa Kleypas

 
Er du til romantik og passion i en historisk kontekst, så skal du kaste dig over Elskerindens skygge! Det er første bind i Bow Street-serien, der foregår i 1800-tallets England. Romanens hovedperson Grant Morgan er en af de mest eftertragtede ungkarle i London. Som politimand tager han sig en nat af en drukneulykke, som den unge kvinde Vivien Duvall er sluppet fra med livet i behold, men uden sin hukommelse. Hvorfra stammer mærkerne på hendes hals? Måske nogen i virkeligheden er ude efter hendes liv? Det må de undersøge, samtidig med de romantiske følelser spirer imellem dem.. 
 
Elskerindens skygge udkommer den 13. februar lige tids nok til at blive din romantiske læseoplevelse på Valentine’s Day og husk, du kan forudbestille den her på Plusbog og få den i din postkasse på udgivelsesdagen!
 
 

 

Kan ham der den høje ikke lige sætte sig ned? Af Jacob Wendt Jensen

 
Den 27. februar udkommer biografien om Niels Olsen, der er kendt fra blandt andet ”Den eneste ene”, ”Far til Fire”-filmene og ”Ørkenens Sønner”. I biografien kommer vi tæt på hans liv og karriere, og der er fokus på, hvordan han karrieren igennem aktivt har valgt humoren og underholdningen til. Den har en helt særlig plads i Niels Olsens hjerte, og han har aldrig fortrudt, at han har valgt at gå komikkens vej. Mere end 30 familiemedlemmer, kolleger og venner bidrager til at tegne det hele billede af mennesket Niels Olsen.
 
 

 

X måder at dø på af Stefan Ahnhem

 
I X måder at dø på får du spænding og hæsblæsende action lige fra begyndelsen. Her sejler en mand en sommeraften ud i en gummibåd med et sværd spændt på ryggen. En terning har bestemt, hvilken dyster mission han nu er på: Et menneskeliv skal slutte, men hvilket menneskeliv ved han endnu ikke. Derfor går Fabian Risk og hans politikolleger ved Helsingborgs politi jagt nu på ham, så terningemanden kan findes, inden det går helt, helt galt.  
 
X måder at dø på udkommer den 24. februar.   
 
 

 

Søde sager med grøntsager af May Holm

 
Har du, lige som jeg, et stort ønske om at holde fast i nogle gode, sunde vaner igennem året, så er Søde sager med grøntsager en god inspiration til, hvordan du stadig kan servere lækre kager til familiens hyggestunder. Bogen byder på opskrifter på bagværk, der er fyldt med grøntsager og stadig smager himmelsk. Der er opskrifter, der passer til både forår, sommer, efterår og vinter, og på den måde kan du udnytte lige præcis de grøntsager, der er i sæson lige nu. Skal du, lige som jeg, en tur i køkkenet inden længe?
 
 
Jeg håber, du får en rigtig dejlig februar med masser af skøn læsning! 
 
Med venlig hilsen
Mia Wagner
Bogelsker & direktør

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner