Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Dejlige læseoplevelser til din april

Har du lidt ekstra brug for gode læseoplevelser i denne meget specielle tid, så læs med her, hvor jeg giver dig 7 anbefalinger til bøger, du skal læse i april. 

af

- d. 01. april 2020

Mysteriet i Genbrugsen af Anne Grue 

 
Er du vild med Anna Grue, eller er du vild med krimier, så er der godt nyt til dig! Anne Grue er nemlig tilbage med en helt ny serie, og Mysteriet i Genbrugsen er første bind i den. Her dør en række frivillige medhjælpere i en genbrugsbutik én efter én, og efterlønneren Anne-Maj Mortensen sætter sig, samtidig med at hun håndterer familiemiddage, havearbejde og hundeopdragelse, for at finde ud af, hvad det er, der sker. Spændende læsning og en varm anbefaling herfra! 
 
 
 

Collagen af Jerk W. Langer og Karen Lyager 

 
Vidste du, at superproteinet collagen kan styrke dine led og knogler, bevare din huds fasthed og gavne din fordøjelse? Det kan du læse meget mere om i Collagen, der udkommer i midten af måneden. Collagen findes blandt andet i fisk, skaldyr og fjerkræ samt dele af kvæg, lam og grise, som vi har ”glemt” i den moderne madlavning. Er du nysgerrig? Så grib bogen, som giver dig massevis af lækre opskrifter sammen med en kostplan, utallige køkkentips og de bedste råd fra fagfolk verden over.   
 
Forudbestiller du Collagen her på Plusbog.dk, lander den i din postkasse på udgivelsesdagen den 16. april. 
 
 
 

Indtil vanvid, indtil døden af Kirsten Thorup 

 
Indtil vanvid, indtil døden er en rammende skildring af kvindernes og børnenes krig under 2. verdenskrig. Handlingen begynder i efteråret 1942, hvor vi følger den danske kvinde Harriets rejse fra Danmark til Tyskland. Harriet har efterladt sine sønner på et børnehjem og tager til München for at konfrontere sig selv med den krig, der netop har kostet hendes mand livet. Hun flytter i Tyskland ind hos et vennepar fra den nazistiske overklasse. De lever i pomptog pragt, men hurtigt slår virkeligheden revner i kulisserne.. 
 
 
 

Vanæret af Linda Castillo 

 
En ældre amish kvinde bliver brutalt slået ihjel, imens hun samler valnødder sammen med sine to børnebørn, og det ene barnebarn bliver bortført er morderen. Sådan begynder bestsellerforfatteren Linda Castillo nyeste fortælling. Drabsefterforskeren Kate Burkholder skal forsøge at finde frem til den ukendte gerningsmad, og det skal vise sig at blive yderst vigtigt, at hun handler hurtigt. Den dræbte kvindes familie gemmer på en svær fortid, og efterforskeren vil snart opdage, at hun ikke har fået alt at vide. Kate ledes nemlig i efterforskningen til et andet isoleret amish samfund, og hurtigt befinder hun sig i en livsfarlig situation. 
 
 
 

Min yoga af Thorbjörg Hafsteinsdottir 

 
Har du også haft et behov for at gøre noget godt for kroppen i denne her tid, så har du måske også fundet yogamåtten frem og er gået i gang med træningen hjemme i stuen. Yoga er fantastisk for både krop og sjæl, og i Min yoga kan du lære også at lave lækker mad, der hjælper din krop på vej til en bedre balance. Bogen indeholder blandt andet 84 super lækre opskrifter, lige som du kan lære mere om yogaens grundtanker. De fleste af opskrifterne er vegetariske eller veganske og giver god inspiration til nem madlavning. 
 
 
 

De udstødte af Elly Griffiths 

 
Hvis du endnu ikke er kommet i gang med at læse Elly Griffiths spændende bøger, så er det bare med at komme i gang. Med De udstødte er vi nået til den sjette bog i hitserien om arkæologen Ruth Galloway, som du virkelig kan glæde dig til at møde. I fortællingen involveres hun og kriminalinspektør Nelson i en sag om kidnapning. Og sagen viser sig hurtigt muligvis at have forbindelse til nogle forfærdelige episoder, der udfoldede sig for længe, længe siden.. Har du lyst til at begynde med den første bog i serien, skal du have fat i Pigen under jorden.
 
 

 

Margrethe af Bo Østlund og Henriette Wittrup 

 
Den 16. april fylder Danmarks Dronning 80 år. Har en af dine kære også fødselsdag i denne måned, er Bo Østlund og Henriette Wittrups helt nye bog om Dronningen måske et oplagt gavebud. Bogen er fyldt med dejlige af fotos, og du kan gå ombord i en masse skønne minder fra Dronningens liv. Blandt andet kan du læse om alle de spændende personligheder, der har krydset hendes vej de seneste 80 år. Personligheder der blandt andet tæller Barack Obama, Elvis og Ove Sprogøe. En fantastisk tidrejse!   
 
 
 
 
Jeg håber, du, til trods for den specielle tid vi alle befinder os i lige nu, får en måned med nogle dejlige læseoplevelser. Løber du tør for bøger undervejs, så husk at du altid har hundredevis af bøger ved hånden med Plusbog Streaming - læs mere her.   
 
Med venlig hilsen 
Mia Wagner  
Bogelsker & direktør  
 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner