Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Mia Wagner månedens boganbefalinger maj Plusbog gode bøger
Mia Wagner månedens boganbefalinger maj Plusbog gode bøger

Spændende læseoplevelser at forsøde maj med

I denne måde er der både forkælelse til de krimiglade, romantik, en Jeffrey Archer-fanfavorit og nye, lækre retter fra populære Anne Hjernøe blandt mine anbefalinger. 

af

- d. 01. maj 2020

Satans sommer af Janni Pedersen og Kim Faber 

 
Var du også vild med forfatterparret Janni Pedersen og Kim Fabers krimidebut Vinterland? Jeg glæder mig helt vildt til opfølgeren Satans sommer, som udkommer i begyndelsen af maj. Her møder vi igen politikommisær Martin Juncker, og historien skydes i gang, da liget af en mand bliver fundet i en park. Han er blevet dræbt af to skud i hovedet, og Martin Juncker genkender med det samme manden som sin fars gamle partner..  
 
Du kan forudbestille Satans sommer og få den spændende krimi leveret i din postkasse på udgivelsesdagen den 5. maj.  
 
 

Kane og Abel af Jeffrey Archer 

 
Clifton-krøniken var mit første ’møde’ med Jeffrey Archer, og jeg har derfor fortsat til gode at dykke ned i serien om Kane og Abel, hvor første bog Kane og Abel udkom for mere end 40 år siden. Serien har solgt 33 millioner eksemplarer på verdensplan, og jeg glæder mig til at læse om de to dødsfjenders sammenstød i 1930’ernes USA. De to er formet af vidt forskellige opvækster, men skæbnen vil, at deres veje skal krydse.
 
 

Jeg kan se dig af Mari Jungstedt 

 
Er du til nervepirrende spænding, kan jeg virkelig anbefale Mari Jungstedts nyeste krimi, der udkommer lige straks. Her tilbringer Frida Vallskog weekenden på en lille isoleret ø sammen med tre studiekammerater. Men det går helt galt, for da Frida efter en lur på en strand vågner op i kærestens arm, er både han og de to andre studiekammerater døde. Hvad er der sket, og hvorfor fik hun lov til at overleve? Læs den og oplev, hvordan du ikke vil kunne lægge den fra dig!  
 
Jeg kan se dig udkommer den 29. maj og kan selvfølgelig forudbestilles her på Plusbog.dk. 
 

 

Ligevægt – Stæk, let og mæt af Anne Hjernøe 

 
Anne Hjernøes fortsættelse til den populære Stærk, let og mæt kredser om, hvordan du kan blive stærkere og lettere og samtidig spise dig mæt ved hvert eneste måltid. Du får masser af gode råd fra den erfarne TV-kok og forfatter, og så får du en masse lækre opskrifter. Anne Hjernøe kommer også med gode tips til puls- og kredsløbstræning, så du let både kan sammensætte den rigtige træning og kost. Anne Hjernøe er virkelig dygtig til at gøre det hele let at gå til. 
 
 

Lady Sophias elsker af Lisa Kleypas 

 
I Lady Sophias elsker søger hovedpersonen Sophia Sydney job hos politidommeren Ross Canon, fordi hun mener, han indirekte var skyld i hendes brors død. Nu vil hun have ram på ham, men det er ikke så let, for hurtigt begynder de to at blive tiltrukkede af hinanden. Hvordan vil Ross reagere, hvis hun afslører, hvem hun i virkeligheden er? Og hvordan ser fremtiden så ud? En varm anbefaling herfra!  
 
Andet bind i Lisa Kleypas’ serie udkommer den 14. maj. 
 
 

Vildskud af Julie Hastrup

 
I slutningen af måneden udkommer ottende bind i serien om drabsefterforskeren Rebekka Holm, som jeg virkelig har glædet mig til. Vi begynder i Sverige, hvor Rebekka er taget til, fordi hendes kæreste er indlagt her efter et drabsforsøg, og hans makker er forsvundet. Tilbage i København bliver Rebekka opsøgt af en barndomsven, hvis søn modtager dødstrusler og nu er forsvundet. Der er således nok at opklare for Rebekka, men ikke meget tid..  
 
Forudbestil Vildskud i dag og modtag den, når den udkommer den 28. maj. 
 
 

Jeg håber, du har fundet lidt inspiration i mine anbefalinger, og at du får en måned i forårets tegn med masser af solskin og hyggelige stunder.   

Med venlig hilsen 
Mia Wagner 
Bogelsker & direktør 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner