Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Disse bøger skal du nyde i juli-solen

Tiden flyver, og det er allerede juli. Denne måned anbefaler jeg både nervepirrende spænding og skøn romantik. En helt perfekt kombination til en stund i juli-solen, hvis du spørger mig.  

af

- d. 03. juli 2020

 

Den franske fotograf af Natasha Lester 

 

Skal din juli-læsning byde på en fantastisk fortælling om mod, tilgivelse og kærlighed? Så skal du have fat i Den franske fotograf af Natasha Lester. Her begynder vi i 1942, hvor Jessica Mays modelkarriere i New York slutter, og hun i stedet sendes til Europa af magasinet Vogue for som fotograf at skildre krigen. Som krigskorrespondent på en langt fra ufarlig opgave får hun både nye venskaber og lærer nyt om livet og sig selv. 62 år senere rejser en ung australsk museumsmedarbejder til Europa. Hun skal nedpakke en samling berømte fotografier, og hun bliver chokeret, da hun finder ud af, hvem den franske fotograf egentlig er.  
 
 

Mord på Manoir Bellechasse af Louise Penny 

 

Louise Penny er en af de mest kendte canadiske forfattere. Mord på Manoir Bellechasse er hendes fjerde bog om kriminalkommissær Armand Gamache. Denne gang udspiller handlingen sig på det afsidesliggende Manoir Bellechasse. Her tjekker den fine Finney-familie ind. De er i sorg over tabet af familiens far. Men snart dukker et lig op, og familien må sørge over tabet af endnu et familiemedlem. Gamache opholder sig tilfældigvis på hotellet og må straks træde til. For der er nok at se til i opklaringsarbejdet og mange mistænkte blandt de ferierende. En god sommerkrimi!  
 
Mord på Manoir Bellechasse udkommer den 7. juli, og hvis du forudbestiller den, får du den på udgivelsesdagen. 
 

 

Når det er slut af Clare Mackintosh 

 

Anmelderne har rost Clare Mackintosh’ nye roman til skyerne, og jeg forstår dem godt. Det er virkelig en roman, der bliver i dine tanker længe. Den handler om Max og Pip, der står over for et enormt hjerteskærende og svært valg, da deres søn bliver syg. Lægen beder dem nemlig beslutte, hvad der skal ske med ham. De kan ikke blive enige. For første gang i deres liv, hvor de ellers har været et ubrydeligt par, er de nu fuldstændigt splittede. Ingenting bliver nogensinde det samme igen. Men hvad sker der så, når det er slut?   
 

 

Mørkt bedrag af Colleen Hoover 

 

Mørkt bedrag er en vildt spændende romantisk thriller, som du ikke kan lægge fra dig! Her følger vi forfatteren Lowen, hvis karriere ikke kører særligt godt. En dag får hun tilbudt et job, hvor hun skal færdiggøre bestsellerforfatteren Verity Crawfords kommende bøger, fordi Verity ifølge hendes mand ikke længere kan skrive. Lowen tager jobbet, men da hun gennemgår bestsellerforfatterens noter og finder hendes ufærdige selvbiografi, bliver hun hurtigt indviet i nogle meget mørke hemmeligheder. Skal hun vise dem til Crawfords mand? Og hvor er bestsellerforfatteren egentlig henne? 
 

 

Familien Bridgerton. En uventet forelskelse af Julia Quinn Anthony

 

Bridgerton er greve og en af de mest eftertragtede ungkarle i London i 1814. Han er berygtet for sin hang til smukke kvinder, og så er han lidt af en festabe. Ingen regner med, at han pludselig vil gifte sig, men det er ikke desto mindre, hvad han pludselig proklamerer. Hans udkårnes storesøster Kate vil gøre alt for, at forlovelsen ikke bliver til noget. Og der går ikke længe, før det er Kate, der toner frem i hans drømme. Hvad skal ungkarlen gøre? Familien Bridgerton. En uventet forelskelse er det andet af otte bind i serien. Jeg glæder mig allerede til det næste! 
 

 

Terapeuten af Helene Flood 

 
Den unge psykolog Sara har sin egen lille praksis i sit og manden Sigurds hus, som han har arvet, og som de nu skal til at renovere. Saras mand er super ambitiøs arkitekt, men det går ikke rigtigt fremad med hverken renoveringsprojektet eller hans job. En dag lægger Sigurd en meget underlig besked på hendes telefonsvarer, og kort derefter forsvinder han sporløst på en tur til fjeldet med sine venner uden at efterlade sig spor. Hvor er han? Hvad er der sket? Hvad er det for et psykologisk spil, Sara nu er en del af det? En virkelig nervepirrende krimi!  
 
 
 
Med ønsket om en rigtig dejlig sommer med masser af gode læsestunder!  
 
Med venlig hilsen 
Mia Wagner 
Bogelsker & direktør 
 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner