Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat på din første medlemsordre!
Denne kampagne udløber i aften kl. 23:59
20% rabat på din første medlemsordre!
Denne kampagne udløber i aften kl. 23:59
Kurv
Kristian Jensen, Finansminister
Kristian Jensen, Finansminister

Finansminister, Kristian Jensen anbefaler

Finansminister, Kristian Jensen, anbefaler som Månedens stemme i juni, en storslået historisk trilogi om det 20. århundrede, som handler om tiden omkring 1. verdenskrig og den russiske revolution, om kvinder og mænd, om kærlighed og fjendskab.

af

- d. 01. juni 2019

Altoverskyggende kærlighed, stor loyalitet, bitter svig, samfundshistorie, forfærdelige krige, stor rædsel og hjertegribende forløsning. De bedste bøger tager os i gennem hele følelsesregisteret, opsluger os og efterlader os, når den sidste side bladres, med et bedre billede af både os selv og den verden, vi er en del af. 
 
Ken Follett er en af de forfattere, som aldrig skuffer mig. Han kan skrive ædende ondt og forrygende smukt om den menneskelige natur og den evige kamp mellem de gode og onde kræfter i verden og i os selv. Sådan er det også i hans "Century trilogi", hvor Giganternes fald, Verdens vinter og På kanten af evigheden følger fem familier gennem det 20. århundredes krige, fremskridt, rædsler og frihedstrang.
 
Vi følger familierne gennem tre generationer. Vi følger deres kampe for idealer, ret til frihed og kærlighedens mange fantastiske snubletråde for de planer, som hovedpersonerne troede, de skulle følge. Godt nok er familierne fiktive, men de begivenheder, som vi oplever og igangsætter fortællingen, er helt ægte. Dermed få vi en solid og troværdig indføring i det seneste århundredes store begivenheder og et indblik i, hvad der har formet vores tilværelse i dag.
 
Serien slutter ved præsidentvalget i 2008, hvor Barack Obama bliver valgt som den første sorte præsident i USA’s historie. Jeg stod selv på Rockefeller Plaza i New York den aften, da sejren blev en realitet. Og jeg får stadig kuldegysninger, når jeg genlæser de sidste sider og genoplever den forløsning og uspolerede lykke, som skyllede ind over USA den nat.
 
Ken Follett formår at skrive en troværdig historie, hvor de fem familiers liv og skæbne bliver flettet ind og ud af hinanden, selv om de kommer fra fire forskellige lande: USA, England, Tyskland og Rusland. Det kan måske virke overvældende at gå i gang med tre bøger på hver knap 1000 sider, men jeg kan love, at de mange sider flyver afsted.
 

Køb Century trilogien af Ken Follett billigt på Plusbog.dk

 
 
 

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner