Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Førstehjælp til Stressramte
Førstehjælp til Stressramte

Førstehjælp til Stressramte

Stress er et problem som mange danskere får ind på livet før eller siden. Måske har du selv prøvet at være presset over en længere tid på arbejdet, og mærket hvordan du gradvist fik det værre. Måske havde du svært ved at sove, måske var du irritabel og glemsom, måske begyndte du at tvivle på dine egne evner?

af

- d. 06. april 2020

Når stress rammer, kan det have store konsekvenser for vores trivsel, livsglæde og arbejdsevne. Vi leder efter en vej ud af stressens favntag og længes efter en tid, hvor vi fungerede bedre og var mindre bekymrede.

'Førstehjælp til Stressramte' er en bog, der på enkel og overskuelig vis giver dig gode råd og redskaber til at forebygge og håndtere stress. Du kan finde hjælp, uanset om du går på arbejde med stresssymptomer, er sygemeldt med stress eller på vej tilbage på job efter en sygemelding.

Marie Kingston er organisationspsykolog (cand.psych.aut.) med mere end 20 års erfaring bag sig, og uddannelser indenfor coaching, mindfulness og psykoterapi. Hun har arbejdet som konsulent, afdelingsleder og HR Chef, og har de seneste 7 år haft sin egen virksomhed, Kingston Consulting, der arbejder med stressforebyggelse og lederudvikling i danske og internationale virksomheder. 'Førstehjælp til Stressramte' er hendes tredje bog om stress.

Bogen kan købes her: 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner