Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Forfatter Arne Dahl anbefaler
Forfatter Arne Dahl anbefaler

Forfatter Arne Dahl anbefaler

Jeg plejer at undgå at læse Anders Roslunds bøger, mens jeg selv skriver på en bog. Vores forfatterskaber er lidt for tæt på hinanden, jeg vil ikke komme til at stjæle noget fra ham. Men så blev jeg endelig færdig med min egen nye krimi ”Friheden” (udkommer i Danmark den 13. marts) og kastede mig over Roslunds ”Hun skal leve”. Det blev en lang nat. 

af

- d. 28. februar 2020

Siden Anders Roslund debuterede i sit eget navn, har han rendyrket begge dele af sit forfatterskab – krimien og thrilleren – og gjort det på sin helt egen måde. Når hans gamle helte Evert Grens (krimien) og Piet Hoffmann (thrilleren) mødes, opstår der altid en særlig energi. 

Det sker fra første side i ”Hun skal leve”. Evert Grens fra Stockholms Politi bliver konfronteret med en gammel sag med en pige, der fra sin femårs fødselsdag kom til at leve et par døgn med sin myrdede familie. Fødselsdagskagen stod stadig på bordet, da Grens trådte ind den stinkende lejlighed. Sagen bliver aktuel igen efter et indbrud hos de nye ejere. Grens forstår at pigen, nu en ung kvinde, kan være i fare. 

Et andet sted i Stockholm befinder Piet Hoffmann sig. Han har forladt sit gamle liv som mafiainfiltrator og har sit egen sikkerhedsfirma. Pludselig bliver hans familie truet, han får en ubehagelig opgave, han er nødt til at udføre, ellers bliver hans identitet afsløret og familien dræbt. Nogen har fået fat i hans oplysninger, og det kan kun være sket gennem politiet. Der er en muldvarp i Stockholms Politi.  

”Friheden” er min nittende krimi. Jeg vil vove at påstå, at jeg gennem tyve år som krimiforfatter har oparbejdet en modstand mod genrens bullshit. Når jeg bliver kastet ind i Roslunds univers er alting ægte. Sindssygt spændende, rammende, menneskeligt og uforudsigeligt. Når jeg læser ”Hun skal leve”, husker jeg tydeligt, hvorfor jeg elsker denne her genre. Når den er allerbedst.

Køb bogen her:  

 

Forudbestil Arne Dahls kommende bog: 

 

Andre bøger af Arne Dahl:


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner