Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage67
blogImage67

Godt nyt til Outlander fans

Venter du også med spænding på at finde ud af, hvad Claires historie har at byde på i den næste bog i Outlander serien? Så har vi godt nyt til dig! Gyldendal har offentliggjort datoerne for de næste udgivelser i serien.

af

- d. 19. januar 2017

Opdateret 27. juni 2017

 

Kan du heller ikke få nok af Claire Randall og Jamie Fraser? Så er der godt nyt – Gyldendal har meldt datoerne for udgivelse af de næste bøger i serien ud! Og de har rigtigt flottet sig for alle os Outlander fans, da de ikke har nøjes med at melde ud, hvornår den tredje bog i serien kommer men har offentliggjort datoerne for de næste fire bøger! Men det bliver faktisk bedre endnu, for vi kommer ikke til at vente længe – hverken til den tredje bog udkommer eller mellem de kommende bøger!

Den tredje bog i Outlander serien hedder Voyager, på dansk Den rejsende, og den forventes at blive udgivet den 22. september i 2017!

Kort efter har de hos Gyldendal planlagt at den fjerde bog udkommer – nemlig den 10. november. Bog fire i serien har fået titlen Trommer i det fjerne.

Det flammende kors er titlen på den femte bog i Outlander serien, og den forventede udgivelsesdato på den er den 30. januar 2018.

Den sjette bog, og den sidste vi har fået en forventet udgivelsesdato på i denne omgang, skulle komme den 6. april 2018. Den sjette bog, der på engelsk hedder A breath of snow and ashes, har endnu ikke fået en dansk titel.

På nuværende tidspunkt er der otte bøger i Outlander serien af Diana Gabaldon. De sidste to bøger, der er udkommet på engelsk, hedder An echo in the bone og Written in my own heart’s blood på engelsk, og de er endnu ikke afklaret i forhold til udgivelse herhjemme. Diana Gabaldon har udtalt, at den niende bog er på vej, og den får titlen Go tell the bees that I'm gone.

Nu har vi hele fire af Diana Gabaldons Outlander bøger at se frem til! Så vi kan rigtig komme på spændende rejser med Claire og Jamie i 2017 og 2018!


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner