Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Julie Hastrups sommerlæsning

"Jeg er så bange for at løbe tør for bøger på ferien"

af

- d. 11. august 2021

Jeg har altid gang i en bog, og på mit natbord ligger der altid en støt voksende stabel bøger som jeg går og glæder mig til at læse – ja, faktisk er de det sidste jeg ser, når jeg slukker lyset, og det første jeg får øje på når jeg står op.

Ingen ferie uden MANGE bøger hvilket betyder at jeg altid har overvægt i kufferten når jeg rejser på sommerferie, fordi jeg er så bange for at løbe tør for bøger (Hurra for Kindle som er et godt supplement med plads til 1200 e-bøger .-D) for ferieklimaks for mig er at ligge under en parasol ved havet, lytte til bølgernes blide brusen, småsnak og latter fra de andre og så være fordybet i en spændende bog.

I denne sommer har ferien været kortvarig, alligevel er det lykkedes mig at kværne en hel del bøger.

Som krimiforfatter kan jeg naturligvis ikke undvære mit daglige krimifix og ”Opløst,” som er skrevet af mine kære kolleger Sara Blædel og Mads Peder Nordbo, er uhyggelig og også klam på den gode måde og er den slags krimi, hvor du bare må vide hvad der sker på næste side. Spændende!

Jeg er også vild med Tove Alsterdals ”Stormfald” som er første bind i en ny serie, for jeg har en svaghed for krimier som foregår i affolkede egne i norden.

Booker-prisvinderen ”Shuggie Bain” er en vild og virkelig gribende roman om en fattig familie i Glasgow i 1980’erne, ovenikøbet forfatteren, Douglas Stuarts debut, og jeg kan kun sige: læs den!

Indimellem rammer en bog én lige præcis der hvor man er i livet og sådan har jeg det med Katrine Grünfelds roman ”Værelse samlet af kvinder.” Jeg læste den da den udkom i foråret og jeg har netop genlæst den – om at være midaldrende, nyskilt og fuld af livskraft.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner