Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat på din første medlemsordre!
20% rabat på din første medlemsordre!
Kurv
blogImage194
blogImage194

Kreativitet og mindfulness til sommermånederne

Sluk for mobiltelefonen og fjernsynet og find ind til kreativiteten. Uanset om du vil finde dit indre legebarn frem eller du ønsker at nyde stilheden, kan du med den rette bog og lidt kreativitet komme meget langt.

af

- d. 30. maj 2017

Nu står sommeren for endelig for døren, og i den anledning har vi her samlet idéer til kreative ting, man kan lave sammen eller alene, hvis du har brug for at trække stikket ud en time eller to.   

Kreativ leg

Når dagen er lyse og længere, er der ofte mere tid til at lave ting sammen. Det er både sjovt og hyggeligt at være kreative sammen – og man kan få de fineste resultater ud af det.

Med bogen Kreakampen kan du få masser af inspiration til timer sammen med børnene, der er hyggelige, sjove og kreative.

Du kan også finde inspiration på Plusbog.dk, hvor vi har mange fine STAEDLER varer, som f.eks. fingermalingen her. Man bliver aldrig for stor til fingermaling! Sæt noget godt musik på, find et staffeli frem og dans og mal på samme tid.

I kategorien Kreativ leg finder du f.eks. FIMO modellervoks, som I kan bruge til at lave små søde, sjove eller seje figurer, eller måske vil I hellere lave smykker? Kun fantasien sætter grænser.  

Lad roen falde over dig

Malebøger er ikke længere kun for børn, der findes efterhånden mange fantastiske malebøger – både til børn og voksne. Her har vi samlet fire lækre af slagsen, tre af dem har lidt naturtema med fugle, skove og haver – perfekt til sommeren – og så en enkelt malebog med de klassiske mandalaer.  

Du kan også male i de populære malebøger fra Johanna Basford eller Millie Marotta. De smukke illustrationer giver en lyst og gejsten til at finde farverne frem.

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner