Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage155
blogImage155

Krimi i nye klæder

A.J. Kazinskis populære krimi DEN SIDSTE GODE MAND er blevet genfødt som en graphic novel. Sammen med Palle Schmidt har forfatterparret A.J. Kazinski netop udgivet krimihistorien i en lækker graphic novel.

af

- d. 01. april 2017

A.J. Kazinski har i samarbejde med Palle Schmidt netop genudgivet deres fantastiske krimihistorie i en ny og spændende form – en graphic novel. Hvis du gerne vil prøve nyt, elsker tegneserier eller bare er vild med krimi, så kan Den sidste gode mand – graphic novel kun anbefales.

En krimi som graphic novel er et friskt pust til krimilæsere. Vi er så vant til krimiens efterhånden traditionelle former: bogen, filmen og tv-serien, så hvorfor ikke prøve noget nyt? En graphic novel er en spændende og ny måde at få en krimihistorie fortalt på. Herunder kan du få et lille smugkig på, hvad du kan forventet dig af denne lækre, graphic novel version af Den sidste gode mand:

 

 

Forfatterparret bag pseudonymet A.J. Kazinski er Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich. Parrets debutroman var rent faktisk Den sidste gode mand, som udkom i 2010. Bogen modtog Det Danske Kriminalakademis debutantdiplom og Prix Relay, en franske krimipris, i 2011. Deres populære debutroman har nu fået en ny twist. Palle Schmidt, der er en freelance illustrator, forfatter og tegneserieskaber, har forvandlet krimiromanen til en tegneserie eller graphic novel.  

Du kan få et glimt af arbejdet med at forvandle en kriminalroman til en graphic novel med videoen her, der giver os et indblik i Palle Schmidts arbejde med Den sidste gode mand

I Den sidste gode mand møder vi politimanden Niels Bentzon, der er på jagt efter en seriemorder. Morderen har med afsæt i en gammel, jødisk myte udset sig en række gode mennesker som sine ofre. Men hvornår har man fortjent betegnelsen ”et godt menneske”? Det er ikke så lige til, og Niels Bentzon indser, at det er en usædvanlig seriemorder med en guddommelig plan, som han og resten af politiet står overfor. Det største spørgsmål er, om det er for sent.  

Med udgangspunkt i en af Palle Schmidts illustrationer af Niels Bentzon, har Politikens Forlag lavet denne lille teaser trailer til Den sidste gode mand - graphic novel.

Vidste du at forfatterparret Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich ikke kun skriver under pseudonymet A.J. Kazinski? De er også mændende bag Anna Ekberg. Deres debut som Anna Ekberg var kærlighedskrimien Den hemmelige kvinde, som blev virkelig godt modtaget f.eks. kaldte Femina bogen "tindrende uhyggelig" og gav den fem hjerter. 

Parrets næste bog som Anna Ekberg kommer til maj, og Anna Ekbergs anden bog har fået titlen Kærlighed for voksne.

Hvis det er serien om Niels Bentzon, du er interesseret i, så består den af Den sidste gode mand, Søvnen og døden, Den genfødte morder og Drømmetyderens død . Den første bog, som nu er blevet til en graphic novel, er Den sidste gode mand, og den nyeste bog om Niels Bentzon, Drømmetyderens død, er fra 2016. Du kan læse mere om dem begge herunder.

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner