Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage214
blogImage214

Krimi på japansk

Ny fantastisk krimi fra Keigo Higashino. DEN OPHØJEDE MORDER er en elegant historie fra en forfatter, der er blevet kaldt en minimalistisk mester og begavet plotmager. Læs mere her.

af

- d. 24. juni 2017

Keigo Higashino er en af de seneste japanske forfattere, der er brudt igennem på den internationale scene. Bogen Den hengivne Mr. X, som udkom herhjemme sidste år, var bogen, som blev det store gennembrud for ham på rigtig mange markeder.

Vi har også fået øjnene op japansk litteratur herhjemme, især de utrolig populære titler fra Haruki Murakami har taget os storm, og med danskeres forkærlighed for krimi giver det rigtig god mening, at vi har taget så godt imod Keigo Higashino. På bogbloggen, Boghunden.dk, blev det også bemærket, hvor forfriskende det er med en krimi, som foregår så langt fra Skandinavien. Læs mere om Den ophøjede morder herunder, og du finder også en lille forsmag på den fantastiske japanske krimi længere nede i indlægget.

Den ophøjede morder har fået virkelig gode anmeldelser herhjemme, og den er blevet kaldet perfekt underholdning til hjernen, elegant og logisk. Jyllands-Posten beskrev bogen som nervepirrende og hjernevridende og Higashino som en forfatter, der giver appetit for mere.

Higashinos bøger udkommer i hele verden, han har modtaget en række priser for sine titler – heriblandt Naoki Prisen som er Japans svar på Man Booker Prisen – og flere af dem er blevet filmatiseret. Her kan du læse mere om Den hengivne Mr. X.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner