Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage114
blogImage114

Lækre livsstilsbøger der udkommer i februar

Elsker du at lave mad eller sysle med noget kreativt, så find februars lækreste livsstilsbøger her. Vi ser nærmere på alle de dejlige kogebøger, malebøger og inspirerende strikke- og hæklebøger, som du kan glæde dig til!

af

- d. 11. februar 2016

Vintermørket omslutter os. Vi går i hi og sidder indendøre, mens vi venter på, at det skal blive lunere. Og hvad er bedre tidsfordriv, end at bruge tiden med at lave lækker, velduftende, sund mad, syle med strikkepindene eller symaskinen – eller hvad med at slappe af med en ny lækker mindfuld malebog?

Claus Meyer: Simremad

Vintertid er simremadstid og nu er den kendte kok Claus Meyer klar med den flotte kogebog MEYERS SIMREMAD, der vi pirre dine sanser og give dig lyst til alle former for gryderetter.
Meyer holder os på sædvanlig pædagogisk vis i hånden, når vi introduceres til de helt grundlæggende håndteringsredskaber, tips og teknikker, som er grundlæggende i disciplinen simremad. Begrebet SIMREMAD har ikke en klar definition, men for de fleste af os betyder det robust, mør, saftig og intens mad, tilberedt over lang tid ved forholdsvis svag varme; en tilberedning, der har den yderligere behagelige kvalitet, at retten kun bliver bedre af at blive sat et køligt sted og genopvarmet næste dag.

Simremad udkommer 4. februar

Anne-Sophie Lahme: Køkkenterapi – Enkel mad til travle dage

Anne-Sophie Lahme er vokset op med en mor, der ikke gad lave mad, og med en forbrænding som et kraftvarmeværk. Midt i den konflikt har hun fundet ud af, at det, der gør hende gladest i en travl hverdag, er hendes daglige dosis Køkkenterapi, og den deler hun rundhåndet ud af i sin debutkogebog af samme navn.

Med en hverdag, der byder på lange arbejdsdage, korte aftner, og mange opgaver, kan det være svært at finde tid til at lave mad. Køkkenterapi er smækfyldt med enkle, smagfulde og ofte grønne retter, der alle kan laves efter endt arbejdsdag og som ikke kræver hverken særligt udstyr, rejser udenlands efter ingredienser eller et kursus i franske teknikker, inden man kan gå i gang.

Kogebogen Køkkenterapi udkommer den 11. februar

Jessica Nadel: Grønt 24/7

Kun fantasien sætter grænser for, hvad du egentlig kan lave af lækker mad, der i dén grad tiltaler både smagsløg og syn. I Jessica Nadels nye veganske kogebog får du inspiration til og vejledning i at inkludere et væld af supersundt bladgrønt i din daglige madlavning.
Dette er en usædvanlig kogebog, der er usædvanligt indbydende illustreret. Den byder på mere end 100 nytænkende og fuldt ud veganske lækkerier, der dækker alle døgnets måltider, fx: smoothie med persille til morgenmad, bladkål med cashewost til frokost, grønkålschips til eftermiddagssnack, bok choy med ingefær, sukkerærter og misoglaseret tofu til aftensmad og sød grønkåls- og frugtsalat med rå chokoladesovs til dessert. Dette er din guide til en sundere livsstil og mere
meningsfuld madlavning.

Grønt 24/7 udkommer 12. februar

Jamie Oliver: Superfood. Sund mad hver dag

Superfood af tv-kokken Jamie Oliver udkommer 15. februar

Christian Bitz og Claus Holm: Sund appetit

Christian Bitz og Claus Holm har skrevet SUND APPETIT – saft, kraft og masser af grønt.
Det er enkelt og pivnemt, når Bitz og Holm jonglerer med smag, sundhed og hverdagsmad, som du aldrig bliver træt af! SUND APPETIT giver dig 80 dansende lækre måltider, hvor fokus er lagt på smag, sæson og sundhed.
Du kommer med hele turen rundt i husets bedste rum; KØKKENET! Der er ingen hokus pokus. Ingen lange indkøbssedler. Ingen lange dage i køkkenet. Bitz og Holm skaber måltidet sammen med dig, og i øjenhøjde. Det er sjovt, og det smager, så sokkerne ryger af dig af begejstring. Bum. Fik vi nævnt, at bogen også indeholder masser af bissetricks og fif? Rigtig god appetit!

Sund appetit udkommer 29. februar

Andrea Pippins: Fortryllende fletninger – en mindful malebog med fletning, frisurer og fantasifuldt hår

Så kan du godt gøre dig klar til at lade dig forføre, af endnu en fantastisk mindfuld malebog. Denne gang med temaet: hår. 

Fortryllende fletninger – en mindful malebog med fletninger frisurer og fantasifuldt hår udkommer 11. februar

Katrine Hannibal: Yndlingsstrik

Yndlingsstrik 1 udkommer 5. februar

Jazz Domino Holly: Små størrelser: Enkle ideer til tøj, tæpper og legetøj du kan sy til din baby

Små størrelser: Enkle ideer til tøj, tæpper og legetøj du kan sy til dit barn udkommer 15. februar

Jan Eaton: Håndbog i hækling, – 300 tips, teknikker og tricks

Håndbog i hækling udkommer 24. februar

Elizabeth Lovick: Magien ved Shetlandsk kniplingsstrik

Magien ved shetlandsk kniplingsstrik udkommer 22.februar

Stina Tiselius: Strikkede grydelapper

Strikkede grydelapper udkommer 24. februar


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner