Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage212
blogImage212

Love is war – to sider af samme sag

Få historien fra begge sider. LOVE IS WAR er en spændingsfyldt duo, som giver læseren et galoperende hjerte, svedige håndflade og man kan ikke lægge bøgerne fra sig, før man ved hvordan det ender for Scarlett og Dante.

af

- d. 22. juni 2017

Læsere af R. K. Lilleys Love is war bøger er vilde med dem. De er fyldt med angst, karakterer man elsker og scener, som giver hjertebanken. Noget af det mest interessante ved Love is war er, at man får historien fortalt fra begge personers synsvinkel. Den første bog er Scarletts historie, hvor vi bliver introduceret for parret og lærer, at de startede som bedste venner, men at der er sket nogle ting – men hvad? – og nu er de ikke længere på talefod. Mysteriet om de to, og hvad der er sket og sker, efter de i første bog mødes igen, fortsætter i den anden Love is war bog, der så er Dantes historie og fortælles fra hans synsvinkel.
Da Dante i den første bog dukker op i Scarletts liv, bliver alt pludselig kompliceret.

Vi her så heldige, at begge bøger er udgivet på samme tid, for de hænger nemlig virkelig meget sammen, og læsere af duoen har sagt, at når først man har læst Love is war Scarletts historie, så er man nødt til at læse Love is war Dantes historie, med det samme! – man kan simpelthen ikke vente med at se, hvad der sker, og få løst mysteriet om Scarlett og Dantes angstfyldte, hede og til tider katastrofale kærlighedshistorie.   

Mange beskriver Love is war som en fortælling, der vil knuse dit hjerte, men som – heldigvis- og smeder stykkerne sammen igen. Den er afhængighedsskabende og umulig at lægge fra sig, når man først er gået i gang.

Andre hede LOVEBOOKS bøger du vil elske

Hvis Love is war lyder som noget for dig, så vil du også være vild med Calendar Girl, hvor vi følger Mia Saunders, der er nødt til at leve som escortpige i et år, så hun kan betale sin fars gæld tilbage, inden de skumle fyre han skylder penge vælger at inddrive gælden ved at tage hans liv i stedet. Rejs med Mia rund i Amerika på et år fyldt med eventyr og hede romancer.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner