Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Månedens anbefalinger - april

April står i krimiens tegn, da vi igen i år deltager i Nordens største krimimesse i Fængslet i Horsens. Du finder derfor selvfølgelig en ny krimi på listen over de bøger, vi synes, du skal læse i april. Vi kommer også med anbefalinger til en inspirerende havebog, romantiske kærlighedsromaner, sjove børnebøger, lækre kogebøger og et par vidunderlige strikkebøger. Så hiv bogen frem, find en plads i forårssolen, og nyd de nye udgivelser i april.

af

- d. 31. marts 2022

1. Vildere have - Lene Beier

Der er fokus på bæredygtighed og biodiversitet som aldrig før, og vi er mange, som gerne vil give naturen en håndsrækning ved at lave vores haver vildere. Men hvordan kommer man i gang? Det hjælper den populære tv-vært Lene Beier med i denne nye havebog, hvor hun deler ud af sine egne erfaringer med at anlægge en have fuld af natur, insekter, pindsvin og blomster, og hvor hun besøger en række vilde haver i Danmark. Bogen er fyldt med gode tips og råd til en vildere have.

Vildere have af Lene Beier udkommer den 24.03.22. og kan købes her:

 

2. Tre dage i april - Jesper Bugge Kold & Mich Vraa

Tre dage i april handler om tiden lige efter 2. verdenskrig, hvor Danmark sendte en række busser til Tyskland for at hente danske koncentrationslejrfanger hjem til Danmark. Ombord på én af busserne er den unge Dagmar, som har meldt sig til missionen for at redde hendes store kærlighed, som forsvandt under krigen. Turen bliver på alle måder skelsættende for Dagmar og hendes syn på både fortiden og fremtiden.

Jesper Bugge Kold & Mich Vraa udkom sidste år med deres første fælles roman Pigen fra det store hvide skib, som blev en af årets bedst sælgende bøger.

Tre dage i april af Jesper Bugge Kold & Mich Vraa udkommer den 20.04.22. og kan købes her:

 

3. Harry Potter: Magi på pindene 2 - Tanis Gray

Så er opfølgeren til den meget populære strikkebog Harry Potter: Magi på pindene her. Så nu kan alle kreative Harry Potter fans boltre sig i endnu flere magiske strikkeopskrifter. I Magi på pindene 2 finder du nye kostumer og fantastiske accessories. Denne gang bevæger forfatteren sig udover Hogwarts-universet og har ladet sig inspirere af filmene Fantastiske skabninger i 1920'ernes New York. Bogen er spækket med illustrationer, facts og billeder. Et must have til alle Potter-fans!

Harry Potter: Magi på pindene 2 af Tanis Gray udkommer den 27.04.22. og kan købes her:

 

4. Renoveringsprojektet - Eli Åhman Owetz

Susanne har vendt sit ægteskab og arkitektjob i Stockholm ryggen og vil starte på en frisk i sommerbyen Roslagen, hvor hun har fået en spændende freelanceopgave - en gammel skofabrik skal bygges om til et konferencecenter. Hun får hurtigt nye veninder i naboerne Ingegerd og Conny, da det går op for hende, at det er alle husene i den lille gade ved havnen, hvor de bor, der skal rives ned til fordel for konferencecentret. Susanne har hårdt brug for jobbet, men kan hun forråde sine nye veninder?

Bogen er en selvstændig fortsættelse af den anmelderroste roman Brevet i bogbussen.

Renoveringsprojektet af Eli Åhman Owetz udkommer den 05.04.22. og kan købes her:

 

5. Nøglen til mord - Anna Grue

Den hyggelige efterlønner Anne-Maj Mortensen er tilbage igen - og det samme er gravhunden Mortensen, datteren Iben og barnebarnet Diddi. I tredje bind af hyggekrimiserien om fru Mortensen finder hun sin eksmand død i en luksuslejlighed ved havnen. Politiet henlægger sagen som selvmord, og selv da flere lig dukker op, ser de ikke sammenhængen. Men det gør Anne-Maj, den selvudnævnte detektiv, så hun starter sin egen efterforskning - og politiet kommer til at fortryde, at de ikke lyttede til hende.

Bogen er tredje bind i serien om Anne-Maj Mortensen. De to foregående bind er Mysteriet i Genbrugsen og Døden i kurbadet. Læs vores rækkefølgeindlæg om Anna Grues krimiserier her.

Nøglen til mord af Anna Grue udkommer den 02.04.22. og kan købes her:

 

6. Sund hverdag - Michelle Kristensen

Bogen er den ultimative MK grundbog, smækfyldt med opskrifter og gode råd til at efterleve MK principperne og tabe dig uden kur - eller holde vægten. Michelle Kristensens mantra er, at det skal være sjovt at leve sundt, og hendes mission er at vise os alle, at det sagtens kan være nemt og overskueligt at lave sund og velsmagende mad.

Michelle Kristensen er en af Danmarks mest kendte sundhedscoaches, kendt fra bl.a. Go' Morgen Danmark og Vild med dans.

Sund hverdag af Michelle Kristensen udkommer den 05.04.22. og kan købes her:

 

7. Naja Münster (7) - En nat i centret - Line Kyed Knudsen

Der er vel nærmest ikke nogen 6-10-årige danske piger og drenge, som ikke kender og elsker You Tuberen Naja Münster. I syvende bog i serien om Naja er hun og veninden taget en tur i centret på shopping, men de glemmer tiden, pludselig er centret lukket, og Frigge mener bestemt, at hun så en killer clown rundt om hjørnet...

Se rækkefølgen af alle bøgerne i serien om Naja Münster her.

Naja Münster (7) - En nat i centret af Line Kyed Knudsen udkommer den 01.04.22. (det er ikke en aprilsnar) og kan købes her:

 

8. Vingården for vilde drømme - Caroline Säfstrand

Erica kæmper med en ubeskrivelig sorg og indser, at hun må væk for at komme videre. Så hun forlader mand, job og lejlighed i Stockholm uden noget mål med tilværelsen. I den lille fiskerby Arild syd for Stockholm forsøger den unge Marcus at redde familiens vingård ved at udleje et af værelserne på gården, og i Helsingborg sidder den ensomme ældre dame Lilian alene. Ingen af dem er klar over, at Ericas livsvalg får betydning for dem alle tre og beboerne på vingården. 

Caroline Säfstrand skriver skønne livsbekræftende feelgood-romaner med kant. Vingården for vilde drømme er hendes tredje udgivelse på dansk. De to tidligere bøger er Villa Havbrise og Klubben for lykkelige slutninger.

Vingården for vilde drømme af Caroline Säfstrand udkommer den 05.04.22. og kan købes her:

 

9. Hjerteknuseren - Anne B. Ragde

I Hjerteknuseren tager bestsellerforfatteren Anne B. Ragde fat i det til tider problemfyldte forhold mellem forældre og deres børn. Jonetta nyder roen og enkelheden i sin sommerhytte, hvor tiden står stille og hun kan tage sig god tid til alting. Problemet er bare, at hendes dominerende og egoistiske voksne søn også er der. Hvor blev Jonettas søde dreng af? Kan de finde ind til hinanden igen? Og er det i virkeligheden det, de ønsker? Under en længere ferie tager en række forfærdelige hændelser huld på den betændte byld...

Hjerteknuseren af Anne B. Ragde udkommer den 07.04.22. og kan købes her:

 

10. En sommer i Brighton - Lucy Diamond

Lucy Diamond forstår at skrive feelgood-romaner, og En sommer i Brighton er bestemt ingen undtagelse. Vi følger Georgia, som er flyttet til byen med sin barndomskæreste for at arbejde som journalist og hurtigt kommer i problemer. Hendes historie flettes sammen med beboerne i det smukke gamle hus ved strandpromenaden, som denne sommer bliver stedet for nye begyndelser. Både Charlotte, Margot og Rosa må træffe nogle afgørende livsvalg.

En sommer i Brighton af Lucy Diamond udkommer den 08.04.22. og kan købes her:

 

11. Sommerkogebog - Timm Vladimir

Timm Vladimir har skrevet en fantastisk opfølger til hans store succes Vinterkogebog - konceptet er det samme, men årstiden er en anden. Som i Vinterkogebog deler Timm gladeligt ud af dine allerbedste familieopskrifter, og du finder et bredt udvalg af både hurtige, nemme hverdagsretter og weekendmad, som tager længere tid at forberede. Find inspiration til alle anledninger fra påske til sensommer og få masser af tips til grill, drinks, salater - alt sammen let og lækkert.

Køb også Timm Vladimirs skønne Vinterkogebog billigt hos os.

Sommerkogebog af Timm Vladimir udkommer den 29.03.22. og kan købes her:

 

12. Skoleklar - Godnathistorier der giver børn det bedste frikvarter

Femte bog i serien med de skøre og anderledes godnathistorier for børn. Du får ni nye sjove historier, der skal få børn på 6+ til at glæde sig til at starte i skole. Læs fx om madpakkerne, der i virkeligheden er levende og ikke vil spises. Derfor gemmer de sig i bunden af børns tasker. Eller om Peter, der altid kommer for sent i skole, fordi vejen er spærret af dinosaurer. Og stakkels Rud, som har glædet sig til skolestart i mange år, men da dagen kommer, kan han ikke tale.

Læs også de andre sjove højtlæsningsbøger i serien: Grydeklar - godnathistorier, der får børn til at smile i søvne, Juleklar - godnathistorier, der får børn til at glæde sig i søvne, Kampklar - godnathistorier, der får børn til at drømme stort og Ferieklar - godnathistorier, der sender børn på drømmerejse.

Skoleklar udkommer den 19.04.22. og kan købes her:

 

13. Hormonyoga - Lone Hunæus

Denne bog giver dig muligheden for at blive fri for hedeture, indre uro, humørsvingninger og dårlig søvn, som de fleste kvinder oplever i forbindelse med overgangsalderen. Der er ingen grund til at lide i stilhed, når man kan afhjælpe problemerne med en række yogaøvelser, der stimulerer hormonproduktionen og gør overgangen nemmere. Lone Hunæus guider dig igennem de nemme øvelser, som ikke kræver, at du har kendskab til yoga i forvejen. Brug også øvelserne ved andre hormonforstyrrelser, fx PCOS eller uregelmæssig menstruation.

Hormonyoga af Lone Hunæus udkommer den 07.04.22. og kan købes her:

 

14. Strik vanter - Lotta Lundin (Knitting Lotta)

Nu kan selv begyndere strikke de fedeste vanter med de cooleste mønstre, fx David Bowie, Elvis Presley, Astrid Lindgren eller Bruce Springsteen. Du kan også strikke mere klassiske motiver som søde katte, smukke snefnug, skønne pingviner eller saftige citroner. Knitting Lotta har skabt i alt 18 sjove mønstre på vanter, som kan varme dine hænder.

Strik vanter af Lotta Lunding (Knitting Lotta) udkommer den 27.04.22. og kan købes her:


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner