Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
Januar måneds anbefalinger 2022
Januar måneds anbefalinger 2022

Månedens anbefalinger - januar

Januar måned byder på masser af gode bøger - både nye sundhedsbøger, kogebøger, fantastiske romaner og hæsblæsende krimier. Se nogle af de mest populære nedenfor. 

af

- d. 01. februar 2022

Det 11. bud - Jeffrey Archer

CIA’s mest dødbringende våben, Connor Fitzgerald, en hengiven familiefar, der sideløbende har levet et hemmeligt dobbeltliv, som en topprofessionel agent. Her otteogtyve år senere, lakker hans karriere mod ende, og han nærmer sig sin pension. Men kun få dage inden han træder af, står han pludselig overfor en fjende, som tager pusten fra ham. Hans chef, en kvinde, hvis formål er at nedbryde ham, og hun vil gå langt for at destruere ham. Ikke nok med det, så har USA’s frygtindgydende fjende Rusland, indsat en ny præsident, der skaber, rører i vandende, mellem de to supermagter. Hans formål er at fremprovokerer en militær konfrontation. Oplev Jeffrey Archer’s fantastiske fortællerkunst i denne spændende bog.

 

Vittu - Iben Mondrup

I denne barske roman af Iben Mondrup, følger vi den femårige grønlandske dreng Vitus. Vitus bliver adopteret af fotografen Alice og hendes mand Stig. Alice knytter sig hurtigt til sin adoptivsøn, men desværre udvikler det sig til et potpourri af omsorg, og fotografisk leg. Bogen handler om svigt, følelser og overgreb. Vittu er en fortælling om et psykologisk spil, hvor grænserne bliver flydende eller annulleres, og om den subtile balance mellem sund og usund afhængighed.

 

Blindt raseri - Cara Hunter

Dyk ned i denne Oxford krimi og følg med når kriminalinspektøren Adam Fowley og hans afdeling hos Thames Valley Police kommer på prøve, da man i udkanten af Oxford finder en 15-årig pige. Fait Appelford der både er skræmt og forvirret, hun fortæller at hun har været udsat for et overgreb. Dette sætter gang i en efterforskning, dog ikke uden besvær da pigen ikke er samarbejdsvillig og nægter at anmelde overgrebet. Skjuler Faith noget? Og hvis hun gør, hvorfor vil hun så ikke fortælle det? Samtidig kan Fowley ikke abstrahere fra følelsen af, at han har hørt om en næsten identisk sag fra tidligere, måske hænger de sammen? Endnu en ung pige forsvinder, og Fowley tvinges til at løse gåden fra fortiden, ellers er det måske for sent og de kan risikere at pigen aldrig vender tilbage… Blindt raseri er det fjerede selvstændige bind i Oxford-serien

 

Sundere vaner med succes - Henrik Duer og Eskild Ebbesen

Har du brug for gode råd til sunde vaner der bliver til succes? Så dyk ned i denne ”skabelon”, der kan give dig redskaberne og de mentale værktøjer til resultater, der gør sunde drømme til virkelighed. Henrik Duer og Eskild Ebbesen kommer her med løsningen til alle os, der af flere omgange har mistet modet og givet op på at komme i god form, tabe sig og spise sundere. Makkerparret afslører i denne bog, hvad der helt grundlæggende skal til, en gang for alle!

 

Danse, danse, dukke min - Anna Jansson

En Kristoffer Bark krimi Mary Billbro har været tvangsindlagt på Västra Mark psykiatrisk hospital, en institution for sindssyge, asociale og seksuelt afvigende kvinder. Men en dag i 1967 flyder hendes lig rundt i overfalden af Svartån-søen, tæt på Örebro slot. 50 år senere begynder hendes barnebarn at grave i familiehistorien, og beslutter sig for at finde ud af, hvad der skete med hendes mormor Mary billbro dengang… Eva Kulitz begynder at modtage anonyme dødstrusler, og politikommissær Kristoffer Bark bliver sat på sagen. Læs med når han bliver ført tilbage i tiden, til grufulde gerninger, der blev begået på det psykiatriske hospital, Västra Mark. Danse, Danse dukke min, er 3. bind i serien om politikommissær Kristoffer Bark.

 

Dagen er nær - Ninni Schulman

Et par dage inden jul, bliver et ældre ægtepar brutalt myrdet i deres eget hjem, blot to kilometer nord fra byen Hagfors. Et ellers fredeligt par, der eftersigende ikke har nogle fjender og lever et roligt liv. Tynningparrets hjem er invaderet og der er blevet stjålet smykker og penge. Politiets hovedefterforsker Christer Berglund og Petra Wilander, mistænker det for at være et røveri, der eskalerede. Men jo dybere de dykker ned i sagen, desto mere grufuld og besynderlig bliver det. Sideløbende er journalist Magdalena Hansson tilbage i stødet, efter en længere sygemelding og begynder også at efterforske sagen. Er du også vild med krimier? så tag fat i denne velskrevne bog af Ninni Schulman.

 

Skyggedalen - Viveca Sten

Uden for byen Åre, finder man et mishandlet lig. Politiet er på bar bund. Samtidig kæmper Hanna Ahlander, som stadig er vikar hos Åre politi om en fast stilling. sideløbende forsøger hendes kollega Daniel Lindskog at jonglere både karriere som dedikeret efterforsker, og familiefar. Med tiden kommer makkerparret længere ned i sagen, her finder de frem til en mørk historie i en ellers dyster og kompliceret sag, som for hver en pris handler pm overlevelse.

 

Det sidste søm - Stefan Ahnhem

Betjent Dunja Hougaard er på egen hånd gået selvstændigt undercover, for at få skovlen under hendes tidligere chef. Dunja og hendes team fra københavnspoliti, har i flere måneder indsamlet informationer om hans fortagende. Han hedder Kim Sleizner, en mand der ikke kun har manipuleret, afpresset og mishandlet. Han har voldtaget og trampet over talrige lig, for at nå til toppen. En væmmelig mand, hvis titel er politichef hos Københavns politi. Pludselig finder man en bil på bunden af Københavns havneløb, med hele to lig… En højt placeret ansat inden for den danske efterretningstjeneste, og en ukendt kvinde. I Helsingborg på den anden side af sundet, får Fabian Risk en meddelelse der ændre alt for ham og hans familie.

 

21 vegetariske dage til vægttab - Alice Apel Hartvig og Majbritt L. Engel

21 vegetariske dage til vægttab, giver dig her 59 opskrifter du kan kombinere som du har lyst til, så du undgår ensartethed i de 3 uger du er i gang. En bog der har en plantebaseret kostsammensætning, uden E-numre og færdigprodukter. Bogen handler om rigtig mad, der har en anti-inflammatorisk egenskab, der udover at få dig ned i vægt, kan hjælpe med at sænke dit kolesteroltal, og mindske risikoen for at udvikle livstidssygdomme. Du vil opleve en lethed, en sundere tarm, en smuk hud og et super immunforsvar.

 

Mummum – kun aftensmad - Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø

De er kendt for deres populærere madblog ”mummum”, og har nu lavet en ny bog der kan hjælpe dig, som står og mangler gode ideer og inspiration til aftensmad. Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsens har samlet 100 opskrifter i deres nye bog ”kun aftensmad”, og du vil finde alt lige fra grønne retter, onepots og svenske kødboller. Nemt og enkelt.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner