Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Månedens anbefalinger - juli

Sommertid = læsetid. Vi har her fundet 11 bøger til både store og små og i alle genrer, som vi mener, du absolut bør læse i juli måned.

af

- d. 30. juni 2021

1. Den sidste årsfest  - Liane Moriarty

Der er én ting, som Sophie Honeywell fortryder bitterligt: At hun forlod drømmemanden Thomas Gordon, lige inden han skulle til at fri til hende på Fiji. Da det endelig går op for hende, at han måske alligevel er den rette, er det for sent. Et år senere er han allerede gift og har fået et barn, mens Sophie stadig ufrivilligt er single.
Deres veje krydses igen, da Sophie uventet arver Thomas’ afdøde tante Connies hus på den sagnomspundne ø Scribbly Gum. Sophie flytter dertil og begynder et nyt liv. Hun føler sig fri og lykkelig, lige indtil det hele kompliceres. Hun bliver en del af en ukonventionel familie, hvor alle bærer på et spind af hemmeligheder.

Den sidste årsfest af Liane Moriarty kan købes her:

 

2. Stjålne penge - Jeffrey Archer

Stjålne penge er Jeffrey Archers første roman. En pageturner om bedrageri, hævn og beslutsomhed; om fire mænd, der ikke skyr nogen midler for at få deres stjålne penge tilbage.
Harvey Metcalfe havde gjort det igen. Begået den perfekte forbrydelse. Nu var han mindst 25 millioner dollars værd, og intet kunne standse ham. Troede han.
Fra den ene dag til den anden mister fire velhavende mænd hele deres formue. Men denne gang har Harvey snydt de forkerte. For mens Harvey nyder sin luksustilværelse i 1970'ernes Amerika, forbereder de fire ofre for hans seneste svindelnummer omhyggeligt deres modtræk. De allierer sig og skygger ham fra kasinoet i Monte Carlo til væddeløbsbanen i Ascot og Oxfords eliteuniversitet. Deres plan er enkel: at ribbe svindleren for nøjagtig det, de mistede - helt ned til sidste øre.

Stjålne penge af Jeffrey Archer kan købes her:

 

3. Manden i tre dele - Thomas Bagger

På en forblæst bakke i Sønderjylland finder politiet liget af en nøgen mand. Den døde er dækket til med en presenning og beskyttet mod vilde dyr af en ultralyds-skræmmer. Forvirringen er total, og det hjælper ikke ligefrem, da det viser sig, at manden døde tre dage tidligere og er blevet stjålet fra det lokale lighus. Men den nøgne mand er ikke forbrydelsen. Han er budskabet. Smøl Vold har i årtier skjult en langt mere spektakulær og gruopvækkende hemmelighed, der lynhurtigt får verdenspressens opmærksomhed.
Manden i tre dele er en intens historie om skadelig kærlighed og giftig loyalitet.

Manden i tre dele af Thomas Bagger kan købes her:

 

4. En fars gave - Danielle Steel

Danielle Steel har skrevet en stærk roman om at bygge sit liv op fra grunden og kæmpe inderligt for at være herre over sin egen skæbne.
Jakob og Emmanuelle er begge overlevende fra koncentrationslejre, og efter at være blevet reddet af amerikanske tropper, lykkes det dem at starte et nyt liv i New York. For ikke at blive adskilt lader de deres venskab udvikle sig til kærlighed og ægteskab, og de sætter sig for at arbejde sig op fra dårligt betalte jobs og Lower East Side.
Mange år senere har Jakob opbygget stor rigdom, og han kan give sin søn, Max, det liv, som han ikke selv havde. Selvom Max gerne vil følge i sin fars fodspor og skabe sin egen succes, bliver han sat på prøve igen og igen. Men for at være et forbillede for sine egne børn, må Max holde ud og kæmpe til det sidste.

En fars gave af Danielle Steel kan købes her:

 

5. Himlen er altid højere - Jonas Moström

Psykiater og profiler Nathalie Svensson er endelig tilfreds med sin tilværelse. Efter sin nylige skilsmisse har hun anskaffet sig en lille lejlighed i hjertet af Stockholm, hvor hun kan udforske livet som single.  
En sen aften modtager hun en besked fra den berømte skuespiller Rickard Ekensgård, som hun tilbragte natten sammen med et par uger forinden. De aftaler at mødes igen, men i samme øjeblik Nathalie ankommer til mødestedet, bliver han skudt for øjnene af hende. Det forfærdelige billede vækker minder. Nathalie føler, at historien gentager sig selv. Ti år tidligere blev hendes livs kærlighed, Adam, myrdet på samme måde – og dét mord, blev aldrig opklaret. Er det et grusomt udslag af skæbnens luner eller er der en sammenhæng mellem de to mord? Sandheden er langt mere skræmmende, end Nathalie nogensinde kunne have forestillet sig. 
Himlen er altid højere er første bind om psykiater og profiler Nathalie Svensson.

Du kan købe Himlen er altid højere af Jonas Moström her:

 

6. Ferieklar

10 rejser ud i hele verden med grinegaranti!
Har du nogensinde hørt om drengen Towli, som er opfostret af campister? Eller hvad med dengang Gud tog på all inclusive-ferie på Rhodos og dystede mod Satan i en talentkonkurrence? Og vidste du, at der findes ægte trolde på Bornholm, som har det med at hoppe ned i cykelanhængere?
Find passet frem, pust badedyret op og gør dig klar til at tage af sted. I Ferieklar har ti virkelig sjove forfattere skrevet historier om, hvor galt det kan gå på en ferie, uanset hvor i verden man befinder sig. 

Ferieklar kan købes her:

 

7. Den anden Bennet-søster - Janice Hadlow

I Jane Austens Stolthed og Fordom er Mary den mellemste blandt de fem Bennet-piger, og hun er den kedeligste af dem alle, så hvilket håb har hun? Hun er ærbar og from, har ingen forsonende træk, er uelsket og tilsyneladende uelskelig. 
Den anden Bennet-søster viser dog en anden side af Mary. En introvert i en familie af udadvendte personer; en konstant skuffelse i morens øjne, som vægter skønhed over alt andet; bange for farens skarpe tunge; og uden meget tilfælles med de andre Bennet-søstre – er det overraskende, at hun tyer til bøgerne for både selskab og vejledning? At hun, når hun synes, hendes liv er ensomt eller mangelfuldt, beslutter sig for at stræbe efter den ene ting, hun ved, hun kan, nemlig at have ret?

Den anden Bennet-søster af Janice Hadlow kan købes her:

 

8. Hærdet - René Dahl Andersen i samarbejde med Casper Fauerholdt 

René Dahl Andersen var politiets wonder boy, indtil det gik galt. Hærdet er et unikt og ærligt indblik i, hvordan uropatruljen og dens arvtager arbejdede. Hvordan lovene på et tidspunkt gled i baggrunden, da en flosset moral og indbildsk retfærdighedssans blev ledetråden.   
I Hærdet følger vi René, den unge nordjyske politibetjent, der tager til København med en drøm om at komme ind i den mest berømte og berygtede patrulje. Da drømmen bliver til virkelighed, kastes han på dag ét ind i en gråzone mellem samfundets bund og toppen af dansk politi.   
Efter års arbejde som urobetjent, kildefører og undercoveragent for PET kunne René ikke længere selv navigere i rigtigt og forkert. Han stjal et par dyre designerlamper fra sin arbejdsplads på Politigården og beseglede dermed sin egen skæbne.    

Du kan købe Hærdet af René Dahl Andersen i samarbejde med Casper Fauerholdt her:

 

9. Sådan lærer du at danse - Nicola Yoon

Da Evies forældre fortæller hende, at de skal skilles, beslutter hun sig for, at det er slut med romantik! I et forsøg på at kassere alle sine romantiske bøger på en byttecentral, møder hun en mystisk kvinde, der synes at have en mærkelig påvirkning på Evie, for da hun vender hjem, kan hun pludselig se udfaldet af alle forelskelser, hun er vidne til, og de ender alle ulykkeligt. Og det, mener Evie, er kun yderligere bevis på, at man ikke kan bruge romantik og forelskelser til noget. Men da hun forsøger at advare folk om det, der vil ske dem, trænger det ikke rigtig igennem. Faktisk bliver hun bare upopulær. Hvad er det, folk ikke forstår? Eller er der noget, Evie skal lære at forstå?
Sådan lærer du at danse er en bog om at håndtere skuffelserne i livet og erfare, at man også kan få noget godt ud af noget skidt.   
Nicola Yoon er forfatteren bag bl.a. bestsellerne Alt eller intet og Solen er også en stjerne, der begge er filmatiseret. 

Sådan lærer du at danse af Nicola Yoon kan købes her:

 

10. Gæstelisten - Lucy Foley

På en afsidesliggende ø ud for den irske kyst samles gæsterne til årets bryllup mellem den succesfulde og målrettede livstilsguru, Jules, og den flotte og charmerende tv-stjerne, Will. Alt er planlagt til mindste detalje, og intet er overladt til tilfældighederne, da gæsterne ankommer til øen dagen før brylluppet. Men allerede inden champagnepropperne springer, og festen går i gang, begynder fortidens små uoverensstemmelser og ubehagelige sandheder at stikke hovedet frem blandt gamle venner, klassekammerater og familie. En giftig cocktail af hemmeligheder truer med at spolere den perfekte fest, og mens et stormvejr fanger bryllupsgæsterne på øen, stiger spændingerne, indtil lyset går ud og et blodigt lig bliver fundet.

Gæstelisten af Lucy Foley kan købes her:

 

11. En aften i august - Victoria Hislop

Bestsellerforfatter Victoria Hislop vender denne gang tilbage til Kreta med en længe ventet selvstændig opfølger til verdenssuccesen Øen.
Om aftenen den 25. august 1957 er der stor fest i fiskerlejet Plaka for at markere den endelige lukning af spedalskhedskolonien på den lille ø ud for Kretas nordkyst: Spinalonga. En tragisk hændelse midt under festlighederne sætter imidlertid en brat stopper for fejringen. Hvad kan være så dyrebart for nogen, at de sætter alt ind på ikke at miste det – om det så skal koste friheden eller livet?  
En aften i august genforener læserne med Anna, Maria, Manoli og Andreas, og for de læsere, der endnu har Øen til gode, er der her bagest i bogen et uddrag af romanen, der har gået sin sejrsgang over hele verden og er blevet solgt i over ti millioner eksemplarer.

Du kan købe En aften i august af Victoria Hislop her:

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner