Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Månedens anbefalinger - juli 2022

Har du stadig ikke styr på sommerens læsning? Fortvivl ej - du får her vores bedste anbefalinger til bøger, som du absolut må læse i din ferie. Der er bøger for alle og i alle genrer: romaner, krimier, børnebøger, bagebøger og biografier. God sommer fra Plusbog!

af

- d. 30. juni 2022

1. Sommeren ved havet - Veronica Henry

Tag med på den dejligste strandtur i Sommeren ved havet, som er en hyggelig og hjertevarm selvstændig roman om tre generationer af kvinder, hvis liv knyttes sammen af gamle hemmeligheder, hjertesorg, brændende kærlighed og et bryllup, der ændrer alt.  

Læs også Veronica Henrys andre skønne feelgood-romaner, Hjertets boghandel, Villa Måneskin og Familieopskriften.

Sommeren ved havet af Veronica Henry kan købes her:

 

2. Min fars stemme - Rosalinde Mynster

I Min fars stemme skriver Rosalinde Mynster smukt, smertefuldt, rørende og ærligt om den sorg, man som pårørende bliver ramt af, når sygdommen rammer, og om at finde fodfæste i voksenlivet, mens man er i sygdommens klør. Samtidig tegner hun et unikt portræt af en kendt dansk skuespillerfamilie.

Min fars stemme af Rosalinde Mynster kan købes her:

 

3. Galgens bog - Thomas Enger

Galgens bog er en rørende og nervepirrende selvstændig thriller om arv og miljø, om et mærkeligt mordforsøg, en mærkelig forsvinden og et mærkeligt liv.

Galgens bog af populære Thomas Enger kan købes her:

 

4. Skoven - Sarah Engell

Skoven er en selvstændig dystopisk roman om et forskningsprojekt, der går galt, og resulterer i, at skovene og træerne er i gang med at overtage og udslette menneskeheden. Kort sagt en roman om, hvor galt det kan gå, når vi forsøger at styre naturen.

Skoven af YA-bestsellerforfatter Sarah Engell kan købes her:

 

5. Sidste tour - Jørn Mader & Jørgen Leth

Sidste tour med Mader & Leth er en personlig samtalebog, hvori de to gamle venner tager os med på tur ned ad memory lane og mindes deres tid sammen i og udenfor kommentatorboksen under Tour de France i 90'erne, hvor de talte Tour de France ind i danske hjerter med deres legendariske stil. 

Sidste tour af Jørn Mader & Jørgen Leth kan købes her:

 

6. Sommergæsten - Anna Sundbeck Klav

Sommergæsten er feelgood-forfatter Anna Sundbeck Klavs første udgivelse på dansk. Agnete er lige blevet enke, og hun beslutter at udleje et værelse i det store hus. Henning fortalte hende før sin død, at han havde en datter født uden for ægteskab. Da danske Sophie får at vide, hendes far er død, rejser hun til Mölle. Helt tilfældigt ender hun med at leje værelset hos Agnete, og de bliver en sommer fuld af minder for dem begge.

Sommergæsten af Anna Sundbeck Klav kan købes her:

 

7. Febertræet - Knud Brix

Virkelighed og fiktion flyder sammen i denne hæsblæsende autofiktive fortælling, hvor journalist Knud Brix i sin jagt på at afsløre den tidligere warlord og massemorder "General Butt Naked" og hans onskab i Liberia tvinges til at tage et opgør med sit eget selvbillede. Bogen er baseret på en sand historie om ondskab og fordærv.

Febertræet af Knud Brix kan købes her:

 

8. Bagværk - Daniel Lindeberg

Bagværk er fyldt med virkelig godt bagværk - lækre, klistrede snegle og snurrer, boller og brioche med masser af smovset fyld. Den svenske kageelsker og topkonditor Daniel Lindeberg deler ud af sine bedste tips og tricks, og bogens 45 opskrifter viser, hvordan du på én gang kan bage flere forskellige slags kager af samme dej. Bogen er opdelt i de fem grunddeje: hvededej, vallonsk dej, briochedej, croissantdej og safrandej. 

Bagværk - snegle og snurrer, boller og brioche af Daniel Lindeberg kan købes her:

 

9. At træde i karakter - Anders Fogh Rasmussen

1. bind af Anders Fogh Rasmussens erindringer. Anders Fogh Rasmussens har fulgt en bane, der er et eventyr værdigt. Hvordan forvandler man sig fra introvert bondedreng til statsminister og generalsekretær for NATO? Hvordan former jord og opvækst ens karakter for livet? Og hvordan lever man med de fejlgreb, som livet uundgåeligt må indeholde og som måske netop skyldes ens karakter? Få svar på det og meget mere i Anders Fogh Rasmussens anmelderroste biografi.

At træde i karakter af Anders Fogh Rasmussen kan købes her:

 

10. Rotteburger - David Walliams

Fra bestsellerforfatteren til bøger som Gangster Farmor og Dæmontandlægen kommer endnu en sjov, actionfyldt og rørende roman - historien om en lille pige ved navn Sofie. Tingene ser ikke godt ud for Sofie. Hendes stedmor Melissa er så doven, at hun får Sofie til at pille næse for hende, og skolebøllen Tina Trods gør livet surt for Sofie. Og nu er den onde Bengt fra Bengts Burgere ude efter hendes kæledyrsrotte! Og gæt hvad han vil med den? Ledetråden er i titlen...

Rotteburger af David Walliams kan købes her:

 

11. Grænseløs beundring - Aimee Molloy

Hvis du var fan af Big Little Lies, så vil du også elske denne domestic noir thriller fra bestsellerforfatteren Aimee Molloy. Sam og Annie er nygifte og klar til at starte et liv sammen i en lille forstad til New York, da Sam en dag ikke kommer hjem fra sit job som terapeut. Bortførelser begås ofte af offerets nærmeste, men er det tilfældet med Sam? Aimee Molloy er kendt for hendes velkonstruerede domestic noir-plots, der overrasker og udfordrer læseren.

Grænseløs beundring af Aimee Molloy kan købes her:

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner