Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
Marts måneds anbefalinger
Marts måneds anbefalinger

Månedens anbefalinger - Marts

Vi har endnu engang samlet en masse boganbefalinger til din forårs-læsning, som du kan nyde i det gode vejr. Du kan her læse lidt om de mange spændende og fantastiske bøger nedenunder. 

af

- d. 01. marts 2022

 

 

Den mørke engel – Af Elly Griffiths

'Den mørke engel' er det tiende selvstændige bind i den populære krimiserie om arkæolog og knogleekspert Ruth Galloway.

Den italienske arkæolog Dr. Angelo Morelli smigrer Ruth Galloway, da han beder hende om hjælp til sin forskning. Han har fundet nogle knogler i en lille italiensk bjergby, som han ikke kan identificere. Ruth takker ja med det samme, det er nemlig flere år siden at hun har været ude og rejse. På turen tager hun sin datter og sin veninde Shona med. I den lille italienske by Fontana Liri finder hun et gravkammer og en mørk hemmelighed, der handler om modstandsbevægelsen fra 2. verdenskrig. Hun render tilfældigvis ind i kriminalkommissær Harry Hole, der er på ferie i området. Desværre er der ikke tid til at fejre mødet, da hun finder ud af, at de gamle knogler viser sig at have forbindelse til et mord, der er blevet begået for nylig. Ruth er endnu engang blevet en del af en efterforskning, som hurtigt skal opklares, da morderen er villig til at gøre hvad som helst for at beskytte byens hemmeligheder. 

 

Kålhydrater – Af Jane Faerber og Anette Sams

Kålhydrater er guiden til at få kål på de sidste overflødige kilo og manglende energi – ved at indtage kål. Hvis du ønsker at være slank, rask og sund hele livet er opskriften nem: udskift de raffinerede kulhydrater med kålhydrater og opbyg en modstandsdygtig og vital krop. Det vil gøre dig fri for livstilssygdomme, overvægt, ufrivillig barnløshed og vil give dig energien tilbage. Du får 50 skønne opskrifter, og du får samtidig et indblik i, hvorfor kål er så godt, og hvorfor en kalorie ikke bare er en kalorie, og hvordan kålhydrater har en helt anden effekt på din krop end kulhydrater fra eksempelvis brød.

 

Blæst – Af Anne Mette Kirk

Hos Danmarks Radio ligger de ikke på den lade side, da den nye serie ’Røde papirer’ har premiere og flere tusinder af danskere skal se med. Der er store forventninger til manuskriptforfatteren Silas Ruby, og serien er en afspejling af hans egen kaotiske barndom. Silas er taget hjem til Skive for at besøge sin far og søster og forberede dem på medieomtalen og se det første afsnit.  Samme aften bliver hans far og søster fundet dræbt, og efterforskeren Marc Abildgaard tilkaldes. Silas bliver anholdt på vej væk fra mordscenen, nu er spørgsmålet bare om han flygter eller er på vej efter hjælp? Bjørg Walsted, der er nytiltrådt dramachef, tager også afsted til Skive for at undersøge sagen nærmere, men før hun ved at det, bliver hun offerlam for morderens eget manuskript. Vil hun overleve?

 

Huset på Rivieraen – Af Natasha Lester 

En ny og selvstændig roman af forfatteren til bestselleren Den franske fotograf og Den hemmelige arv

Vi befinder os i Paris 1939, under den tyske besættelse. En ung fransk kvinde ved navn Éliane Dufort har fået til opgave at katalogisere Louvres kunstskatte. De tyske soldater ved dog ikke, at hun forstår tysk og holder nøje øje med, hvilke værker de er ved at stjæle. Hun videreinformerer til den franske modstandsbevægelse, men hun skal træde varsomt, hvis hun ikke skal opdages. Vi er i nutidens Frankrig, og efter at den australske modeekspert Remy er ramt af en familietragedie, er hun flygtet til det fantastiske hus på Den franske Riviera, som hun har arvet. Remy opdager en liste over kunstværker, der blev stjålet under 2. verdenskrig, og det går op for hende, at et af værkerne har hængt på hendes barndomsværelse i Sydney. Gemmer huset på flere hemmeligheder? Og hvem er hendes familie egentlig?

 

Mors dag – Af Nele Neuhaus

Mors dag er sjette bind i serien om politibetjenten Pia Sander og Oliver von Bodenstein. Bøgerne kan dog læses uafhængigt af hinanden.

I forbindelse med efterforskningen af enkemanden Theodor Reifenraths død, gør teamet fra K11, Pia Sander og Oliver von Bodenstein, en skrækkelig opdagelse under en hundegård på Theodors ejendom. De finder tre kvindelig, alle sammen druknet og pakket ind i folie, og den retsmedicinske undersøgelse afslører flere grusomme detaljer. Alle tre kvinder forsvandt på mors dag, eller lige før…Reifenrath har levet et afsides liv i sit hus alene, siden hans kone for syv år siden begik selvmord. Parrets hus, der tidligere havde været et nonnekloster, har huset mange plejebørn, og efterforskerne begynder at spekulere over, hvad der blev af alle børnene? Mors dag er lige rundt om hjørnet, og da endnu en kvinde forsvinder, kommer Pia Sander i kapløb med tiden. Kan hun nå at regne det hele ud, inden det er for sent?

 

Nye tider på Flanagans - Af Aasa Hellberg 

Nye tider på Flanagans er sidste bind i trilogien om luksushotellet Flanagans af Åsa Hellberg. 

Frankie driver hotellet 'Flanagan', og hun elsker det. Hun får den nødvendige støtte fra sin familie og hendes team på hotellet. Det gør derfor ikke noget, at hendes søster Billie river teltpælene op og flytter til New York for at fokusere på sin filmkarriere. Da Frankies ægteskab begynder at smuldre, indser hun, at hun ikke kan stå for alt ansvaret på hotellet. Billie, der har godt gang i karrieren og i kærlighedslivet, befinder sig langt væk fra London. Hun synes, det er ubelejligt, at Frankie netop nu skal bruge hendes hjælp. Vil hun afslå sin søster?

 

Løb eller dø – Af Maria Adolfsson

 Løb eller dø er fjerde bind i den anerkendte serie om øgruppen Doggerland. 

Det er en dejlig septemberdag, og solen skinner. Menneskemængden er stor i hovedstaden Dunker. Doggerland afholder sin første pridefestival, samtidig med at valgkampen lakker mod ende. Den gode stemning afbrydes, da der bliver affyret skud, hvor syv mennesker bliver dræbt og mange sårede. Panikken breder sig, og det er det værste, der er sket i Doggerland hidtil. Var det et terrorangreb? 49-årige Karen Heiken Hornby, der er kriminalbetjent og højgravid, befinder sig også i menneskemængden, da skuddene bliver affyret. Hun når heldigvis at søge skjul, men har alligevel bestemt sig for at finde ud af, hvor skuddene kom fra, og det er starten på Doggerlands største politiaktion.

 

Det er bare en fase – Af Julia Lahme

En selvstændig efterfølger til bestselleren Hvor lagde jeg babyen.

Mød en mor, der er ved at gå ud af sit gode skind, når hendes ældste bliver teenager. Følg med i deres køkkendramaer, små glimt af fortiden og hendes forvirring omkring sin nye rolle, hvor der ikke længere er brug for mor på samme måde. En skildring af kernefamilien, venskab, ægteskab og forældrerejsen i en verden, hvor vi ikke kan undvære hinanden. Julia Lahme beretter vittigt og nøje om den forvandling, hun selv har oplevet, da hendes ældste gik fra at være åben til en lukket bog. Genkendelige historier om korte dage, lange nætter, en morfar i Afrika og om at være i midten af det hele, også når ens børn vokser dig over hovedet.

 

Hvis bare – Af Vigdis Hjort

De står op sammen og klæder sig på sammen. Hun står ude på badeværelset, da han træder ind og lægger sit hoved på hendes skulder. Deres øjne mødes i spejlet, og sådan ser de ud. Et par med fælles lykke. Dramatiker og småbørnsmor Ida Heier har fundet sit livs kærlighed. Hun har haft på fornemmelsen, at noget ville ske. Hendes lidenskab har omfavnet manden Arnold Busk, den ti år ældre professor. Han er også gift og har små børn. Hun længes fortvivlet efter ham i nogle år, indtil han forlader sit tidligere liv for hendes skyld. Dette er starten på et grænseløst og hæsblæsende forhold og en besættelse, der er lige på grænsen.

 

Sommermad - Af Timm Vladimir

Med denne nye kogebog "Sommermad" hylder Timm Vladimir sanserne og sommeren. Timm deler ud af sine bedste opskrifter inden for sommer- og grillretter. Det er både til hverdage og til weekend. Det er både traditionelle retter og nye retter, perfekte til alle begivenheder, fester, hverdage. I denne flotte kogebog får du over 140 opskrifter, og dermed allround kogebogen for alle, der elsker at lave let, lækker mad til lune aftener. 

 

Billy Summers - Af Stephen King

Stephen King er tilbage i en suverænt underholdende spændingsroman. Hovedpersonen Billy Summers er lejemorder, men likviderer kun onde mennesker. Billy vil dog ikke længere være lejemorder, så når sidste mission er fuldført, vil han droppe erhvervet som lejemorder. Men kan Billy det? For han er en af verdens bedste snigskytter. Kan der gå noget galt? 

 

Hvem forrådte Anne Frank - Af Rosemary Sullivan 

Denne bog har været enormt omtalt. Nu udkommer bogen om mysteriet om Anne Frank og hendes familie på dansk. Forfatteren Rosemary Sullivan har fulgt et hold efterforskere, som har genoptaget det store mysterium: Hvem afslørede, i 1944, Anne Frank og hendes familie. Det er en historie, som over 30 millioner mennesker har læst om. Til trods for en kæmpe efterforskning, har der aldrig har været noget forklaring på, hvem der afslørede familien. Men nu har det nye team ved hjælp af nyudviklet teknologi og efterforskningsteknikker, fundet chokerende svar. 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner