Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
BLACK WEEK -20% på første medlemsordre!
Kurv

Månedens anbefalinger - november

I november måned kan du både blive rystet godt igennem af spændende krimier, sætte dig godt til rette med nye strikkebøger, blive tryllet tilbage i tiden af en fængslende slægtsroman, underholde børnene med en hylende morsom børnebog og meget mere.

af

- d. 15. november 2021

Natrium Chlorid - Jussi Adler-Olsen

Endelig er Jussi tilbage med 9. bind i serien om Carl Mørck, Assad, Rose og Gordon - og serien behøver vel ikke en nærmere introduktion. Afdeling Q står endnu engang overfor en ny hæsblæsende sag, hvor de må rode op i en række hengemte sager for at finde sammenhængen og undgå, at flere mord begåes. Læs den og find også de tidligere bind i serien om Jussi Adler-Olsens Afdeling Q.

Natrium Chlorid af Jussi Adler-Olsen udkom den 04.11.21. og kan købes her:

 

Mascha - Mascha Vang og Christina Lund

Mascha Vang er kendt for sin deltagelse i Paradise Hotel, sin rolle sin pin-up model og som blogger og influencer - faktisk én af Danmarks mest populære. I bogen fortæller hun, hvordan hun som barn på landet i Nordjylland drømte sig langt væk, gik sine egne veje og blev fri og uafhængig. Men det var ikke uden omkostninger. Mascha Vang har også udgivet bøgerne Kom igang med Mascha Vang og Piece of Cake.

Mascha af Mascha Vang udkom den 01.11.21. og kan købes her:

 

Tyggegummidamen - Thomas Korsgaard og Frida Brygmann

Glæd jer til Tyggegummidamen og andre historier - her kan I bl.a. møde en dame, der bor i en klump tyggegummi, en dreng, som kidnapper sin egen morfar, pigen Birthe, der virkelig keder sig ude på landet men får en skør idé og mange andre hylende morsomme personligheder. Thomas Korsgaard og Frida Brygmann er også duoen bag den populære børnebog Minimund.

Tyggegummidamen af Thomas Korsgaard og Frida Brygmann udkom den 02.11.21. og kan købes her:

 

Ramt – 39 historier om at fylde 40 - Sofie Lassen-Kahlke

De fleste af os kender Sofie Lassen-Kahlke som succesfuld skuespiller fra film og tv, men nu åbner hun for en hidtil ukendt side af sig selv, hvor hun stiller et af livets store spørgsmål: Hvad er det, der gør os lykkelige? Sofie Lassen-Kahlke skriver ærligt om, hvordan det er at runde de 40 år, hvor tankerne om livet fylder rigtig meget - noget som de fleste kvinder og mødre nok kan relatere til.

Ramt – 39 historier om at fylde 40 af Sofie Lassen-Kahlke udkom den 02.11.21. og kan købes her:

 

Barnet fra Thy - Maria Helleberg

Maria kommer til verden i 1956. Efterkrigstidens Danmark er en tid præget af forandring, men Marias forældre er moderne og nytænkende og byder forandringerne velkommen. Langsomt begynder deres ægteskab dog at smuldre og familien falder fra hinanden. Barnet fra Thy er en rå, intens og livsbekræftende erindringsroman. Bogen er tredje selvstændige bind i Maria Hellebergs slægtshistorie, som også omfatter romanerne Kvinderne fra Thy og Søstrene fra Thy.

Barnet fra Thy af Maria Helleberg udkom den 05.11.21. og kan købes her:

 

Tøbrud - Arne Dahl

Tøbrud er 5. fritstående bind i Arne Dahls populære serie om Berger & Blom. Forår går mod forsommer. Efterhånden som skærgården tøer, dukker en række lig op, og Sam Berger, Molly Blom og deres politikontakt Deer, begynder at ane en sammenhæng mellem ligene. Morderen vil helt sikkert slå til igen. Kan Sam, Molly og Deer forhindre det? Eller er sandheden helt uoverskuelig - selv for dem? Læs også de andre bøger i Arne Dahls populære serie.

Tøbrud af Arne Dahl udkom den 03.11.21. og kan købes her:

 

Hjemmehjælperen Ramona og andre englelige væsener og væsentlige engle - Hella Joof

Hella Joof har skrevet en række livskloge historier om nogle af de mange generøse, kærlige, uselviske og storsindede mennesker, hun har mødt igennem sit liv. De har alle gjort englelige ting - ofte på trods af egen modgang. Måske er der i virkeligheden tale om engle, der gør menneskelige ting? Det kunne være din lokale bibliotekar, parkeringsvagten ved centret eller hjemmehjælperen Ramona - de findes overalt. Hella Joof er kendt for sine hyggelige og lidt finurlige fortællinger - denne bog er ingen undtagelse. Læs fx også Papmaché-reglen, Dage med mildhed, modgang og mirakler samt Tvilling Yndling Grævling.

Hjemmehjælperen Ramona og andre englelige væsener og væsentlige engle af Hella Joof udkom den 05.11.21. og kan købes her:

 

Der er antal på alt - Lars Høgh

Lars Høghs selvbiografi er en varm og ærlig fortælling om at ramme muren, da han i sommeren 2018 fik konstateret livstruende kræft i bugspytkirtlen. I bogen fortæller han om, hvordan han bevarede troen og optimismen, når det så allerværst ud. Samtidig er bogen en enestående beretning om mere end 40 år i dansk topfodbold. Fra begyndelsen på Fyn i 70'erne til landsholdets EM-slutrunde i 2021 og ikke mindst Christian Eriksens kollaps under kampen mod Finland.

Der er antal på alt af Lars Høgh udkom den 15.11.21. og kan købes her:

 

Bridgerton. Et fængslende kys - Julia Quinn

Gareth St. Clair er i vanskeligheder. Hans far er i færd med at formøble St. Clair-formuen, og den eneste arv er en familiedagbog, som måske indeholder nøglen til hans fremtid. Problemet er, at den er skrevet på italiensk, som Gareth ikke taler. Hyacinth Bridgerton, som er djævelsk godt begavet, tilbyder at oversætte hans dagbog. Efterhånden som de to fordyber sig i den hemmelighedsfulde tekst, opdager de, at intet er så ligetil – eller så kompliceret – som det perfekte kys. Bogen er 7. bind i Julia Quinns populære Bridgerton-serie.

Bridgerton. Et fængslende kys af Julia Quinn udkom den 04.11.21. og kan købes her:

 

 

Mens vi strikker - Ditte Hansen, Christiane Gjellerup Koch og Trine Gadeberg

Mens vi strikker er baseret på den populære podcast, som de tre skuespillere Christiane Gjellerup Koch, Ditte Hansen og Trine Gadeberg står bag. Hver uge mødes de i strikkeskuret, mens de vender livets store spørgsmål. Det gode ved at strikke er nemlig, at man kan tale imens. Bogen indeholder 20 strikkeopskrifter og flankeres af en drink, for som alle ved: Strik rimer på drik. Bogen er smækfuld af gode strikketips, lækre fotos, drinksopskrifter, introduktioner til spændende teknikker og Christianes strikkehistoriske indslag.

Mens vi strikker af Ditte Hansen, Christiane Gjellerup Koch og Trine Gadeberg udkom den 01.11.21. og kan købes her:

 

Den Gyldne Hest - Peter Ingemann

Siden Peter Ingemann var barn, har han haft sin faste gang på de brune værtshuse. Han elsker stadig at komme på bodegaerne. Og han elsker at hade dem. Den Gyldne Hest er en erotisk brun bodegafortælling. Det er en humoristisk, sjofel og usentimental bog, hvor det alvorlige forplanter sig efterfølgende. Bogen er skrevet med en varm og dyb kærlighed til miljøet og typerne, der kom og stadig kommer på de brune bodegaer. Og vi får en helt ny side af Peter Ingemann at se.

Den Gyldne Hest af Peter Ingemann udkom den 02.11.21. og kan købes her:

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner