Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage369
blogImage369

Månedens forfatter: Anne Mette Hancock

Juni måned er startet med skræmmende god krimi. Anne Mette Hancock tager igen læserne med storm med sin nye bog Mercedes-snittet. Derfor er det helt naturligt, at hun er månedens forfatter hos Plusbog.dk

af

- d. 08. juni 2018

Anne Mette Hancock er kåret til månedens forfatter i juni måned hos Plusbog.dk. Kåringen sker på baggrund af Hancocks to fantastiske krimier, der har taget Plusbog.dk og vores medlemmer med storm.
Bøgerne er nervepirrende krimier i en relevant kontekst med elementer af nutidige samfundstendenser, som gør bøgerne nærværende og realistiske.

Krimierne gør op med den traditionelle hardcore krimigenre og balancerer imellem dilemmaerne, et personligt univers og en gennemgående case. Bøgerne har en snert af realisme, som gør selve historierne endnu mere relevante og dragende.

Hovedpersonen Heloise er en selvstændig ung kvinde, som lever sit liv i et nutidigt samfund med alle dets komplekser. Bøgerne handler om personlige dilemmaer, kærlighed, uløste familieforhold, utraditionelle venskaber, relevante samfunds-
tendenser og et spændende krimiplot. Alt hvad en fuldendt krimi skal indeholde.

Hos Plusbog.dk er vi ovenud begejstrede for Danmarks nye krimidronning, og vi ser frem til at formidle mange flere af Anne Mettes bøger til vores medlemmer.

 

TAK

Vi havde torsdag d.7.juni æren af et foredrag med Anne Mette Hancock, i Middelfart, hvor vi kunne overraske Anne Mette med titlen som månedens forfatter. Det var en rigtig god aften, så tak til Dig, Anne Mette, for at give dig tid til at bruge en aften sammen med os og vores medlemmer. 

 

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner