Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage243
blogImage243

Månedens forfatter: Elsebeth Egholm

Elsebeth Egholm er Månedens forfatter hos Plusbog.dk i september på grund af de forrygende krimier, hun skriver. Elsebeth Egholms nyeste bog JEG FINDER DIG ALTID endnu en fængslende krimi!

af

- d. 31. august 2017

Elsebeth Egholm er udvalgt som Månedens forfatter i september på baggrund af hendes fantastiske krimier – ikke mindst den nyeste Jeg finder dig altid. Lige siden Jeg finder dig altid udkom i slutningen af juli, har den ligget i toppen af bestsellerlisten, og læserne elsker bogen og den nye hovedperson Rina. 

Jeg finder dig altid er den nyeste bog fra Elsebeth Egholm, og den er startskuddet på endnu en krimiserie fra forfatteren, som gav os alle Dicte! I bogen møder vi lægen Rina, der lever et dobbelt liv som street artist, og som bliver rodet ind i en mordefterforskning. Læs mere om Jeg finder dig altid herunder.

Elsebeth Egholm formår at gøre både livsstils-, parforholds- og personskildringer lige så spændende som krimiplottet i sine krimier. Elsebeth Egholm spiller nemlig på alle tangenterne, når hun skriver, hvilket hendes mange læsere holder meget af. Elsebeth Egholms krimier er kendt for deres solide kvindelige hovedpersoner, men en karakter som hun især formår at iscenesætte og virkeliggøre er Aarhus, som sætter en fantastisk ramme for både serien om Dicte og den nye serie om Rina.

Elsebeth Egholm er en af danskernes fortrukne krimiforfattere, og hendes bøger begejstrer læsere landet over gang på gang, hvilket hun endnu engang har slået fast med Jeg finder dig altid. Derfor er Elsebeth Egholm Månedens forfatter hos Plusbog.dk i september.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner