Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage352
blogImage352

Månedens forfatter: Hanne -Vibeke Holst

Plusbog.dk kårer Hanne-Vibeke Holst som månedens forfatter i april 2018. Her kan du læse mere om, hvordan Hanne-Vibeke Holsts samfundsrelevante forfatterskab ligger til grund for udnævnelsen.

af

- d. 04. april 2018

Hanne–Vibeke Holst er kåret til månedens forfatter på Plusbog i april mdr.

Hendes bøger bærer tydeligt præg af, at der bag dem står en stærk kvinde med stor indsigt og faglighed. Hanne-Vibekes baggrund som journalist skinner tydelig igennem i hendes fiktive universer, hvilket gør bøgerne meget samfundsrelevante. Gennem hele hendes forfatterskab tager hun udgangspunkt i den moderne kvindes liv og vilkår. Både aktuelle dilemmaer, der sætter den internationale dagsorden og de nære dilemmaer, som en kvinde og mor bliver konfronteret med i dagligdagen.

Senest har vi læst og nydt SOM PESTEN. En fantastisk velskreven bog, som har international kaliber. Bogen er intens og ekstremt spændende. Vi følger den kompetente og modige Caroline Branner i en velbeskrevet international kontekst, som giver os realistisk billede af det internationale miljø i Schweiz. Fra bogens start bliver man viklet ind i det spændende univers, og bogen drager læseren til at ville have mere og mere, hvilket gør at de 686 sider læses med stor lethed og fornøjelse.

Hos Plusbog er vi, ligesom resten af Danmark, stolte af Hanne-Vibeke Holst og fascinerede af de stærke romanfigurer og de universer som hun fører os ud i.

Fra Plusbog skal lyde et stort opråb til de danske læsere: Hver en side er guld værd.

Populære bøger af Hanne-Vibeke Holsts titler

Hanne-Vibeke Holst har udgivet et stort antal fantastiske bøger så som 'Som Pesten', 'Kongemordet', 'Dronningeofret' og 'Kronprinsessen'.

 

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner