Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage394
blogImage394

Månedens forfatter: Hella Joof

Hella Joof er en dansk skuespiller, filminstruktør og komiker, men hun er også en fantastisk forfatter der forstår at formidle vores hverdagssituationer til noget underholdende.

af

- d. 08. oktober 2018

Hella Joof er hos Plusbog.dk kåret til månedens forfatter i oktober. Kåringen sker på baggrund af Hellas fantastiske bøger, senest hendes nyeste bog Dage med mildhed, modgang og mirakler, som er den syvende bog fra folkekære Hella Joof. 
Bogen er en form for almanak. Som Hella skriver, er der dage til alt. Dage til smil, dage til tårer. Dage, hvor alt lykkes og dage, hvor alt går i kluddermor. Dage med mirakler i trængsel og dage, hvor man får forkølelsessår inden en afgørende date.  
TAK til Hella for at dele ud af sin enorme og givtige livserfaring, TAK fordi du gør det normalt at være sig selv, TAK fordi du husker os på det gode søstre fællesskab, TAK fordi du hjælper os til at gøre rutiner til “hverdags kærlighed”, og TAK fordi du gør ordet “mutterfit” moderne igen.  
   
Hos Plusbog.dk er vi ovenud begejstrede for Hella Joofs forfatterskab, og vi ser frem til at formidle mange flere af Hellas bøger til vores medlemmer. 
Dage med mildhed, modgang og mirakler er en slags uafhængig fortsættelse af Papmachéreglen - så drys glimmer på og op på kaminhylden med den også. 

 

Køb Hella Joofs 7. og nyeste bog her:

 

Har du endnu ikke fået læst Papmachéreglen? Så kan du også købe den på Plusbog.dk til en super skarp pris:

 

Du finder alle Hella Joofs 7 bøger her.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner