Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage217
blogImage217

Månedens forfatter: Lars Kjædegaard

Lars Kjædegaard er månedens forfatter hos Plusbog.dk, fordi han skriver fantastiske spændende og underholdende krimier med et utroligt nærvær – hans bøger er perfekt sommerlæsning!

af

- d. 28. juni 2017

Forfattervejen

Lars Kjædegaard har skrevet, siden han var helt lille. Allerede i skoletiden gik det op for ham, at han godt kunne lide at forholde sig til livet ved at skrive om det – og så havde han en støttende og opmuntrende dansklærer. Men der gik nu alligevel et godt stykke tid, inden Lars Kjædegaard for alvor gik i gang med at skrive bøger.

Men da Lars Kjædegaard først gik i gang med et skrive, må man sige, at farten tog til. Hans første krimi, Ringelheim, udkom i 1994, og siden udgivelsen er der i gennemsnit kommet en bog om året fra Lars Kjædegaard! Så man må sige, at han er en produktiv forfatter. Der er da også en grund til, at han er så produktiv – Lars Kjædegaard elsker simpelthen at skrive! Så meget at han nogle gange er begyndt på en ny bog, dagen efter det sidste punktum var sat i den foregående.

Krimi med karakteristik i fokus

Noget af det, som gør Lars Kjædegaards krimier til noget helt særligt er, at hans sympatiske personlighed skinner igennem i bøgerne, hvilket måske virker en smule besynderligt, når man tænker på deres indhold. Men for Lars Kjædegaard handler en krimi også om meget mere end bare at finde ud af, hvem der er gerningsmanden eller pågribelsen af ham.

For Lars Kjædegaard handler det nemlig om at få læserne til at se personerne, og at få læserne til at tro på dem. Det er det karakterdrevne, som er vigtigst for ham, og han bruger ofte helt almindelige mennesker, som bliver rodet ud i noget, og miljøer, hvor læserne kan se det hele. Hvis man spørger Lars Kjædegaard ligger spændingen nemlig blandt andet i det, som læseren kan genkende.  

Unik, spændende og enestående

Bøgerne med de fantastiske personbeskrivelser og unikke, spændende og enestående handlinger er skrevet i et dejligt sprog, og de er simpelthen god gedigen underholdning – og det er derfor, at Lars Kjædegaard er månedens forfatter i juli 2017!

Hvid og Belling

Serien om drabsefterforskerne Anita Hvid og Thor Belling har de danske læsere virkelig taget til sig, og i slutningen af maj udkom den tiende bog i serien af fantastiske mordmysterier. Den har fået titlen Før natten kommer. Du kan se alle titlerne i serien herunder.

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner