Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage341
blogImage341

Månedens forfatter: Leonora Christina Skov

Plusbog.dk kårer Leonora Christina Skov som månedens forfatter i februar 2018. Her kan du læse mere om, hvordan Leonora Christina Skovs stærke forfatterskab ligger til grund for udnævnelsen.

af

- d. 14. februar 2018

Leonora Christina Skov har et imponerende forfatterskab bag sig. Vi elsker hendes fuldendte personportrætter og hendes kompetente sprog. Det er tydeligt, at Leonora Christina er en kvinde der har ordet i sin magt.

Følger man Leonora Christina Skovs forfatterskab fra De Røde Sko (2002), til Rygsvømmeren (2003), Champagnepigen (2007), over Silhuet af en synder (2010), Førsteelskeren (2012) og til Hvor intet bryder vinden (2015) ser man tydeligt, at hun er en meget kompetent forfatter og litteraturelsker. Man fornemmer, at hun er en stærk idealistisk kvinde, som tør stille krav til sig selv.

Romanerne har den luksus at kunne give os forløsning i ”THE END”. Ulig hendes tidligere romaner kan den personlige skildring i Den, der lever stille (2018) ikke give os den endelige forløsning. Den slags er jo som regel forbeholdt fiktionen. Vi er spændt på at følge Leonora Christina Skovs fremtidige forfatterskab og finde ud af om romanen mon har givet forfatteren forløsning fra sin tunge fortid.

Med bogen Den, der lever stille har Leonora Christina Skov begået et modigt mesterværk, og hendes historie vil uden tvivl tjene som inspiration og forbillede for mange læsere i mange år frem. Hos Plusbog.dk mener vi, at Leonora Christina Skov har givet os en ny klassiker!

Her kan du læse mere om Leonora Christina Skovs nyeste bog Den, der lever stille:


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner