Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage374
blogImage374

Månedens forfatter: Søren Sveistrup

Månedens forfatter Søren Sveistrup blev verdensberømt med tv-serien Forbrydelsen. Hvis du var vild med Forbrydelsen, så bliver du nødt til at læse den fantastiske bog, "Kastanjemanden".

af

- d. 06. august 2018

Søren Sveistrup er kåret til månedens forfatter i august på baggrund af hans debut-krimi Kastanjemanden, der har taget Plusbogs medlemmer med storm. Det er en fantastisk krimi, som fanger læseren fra første side.

Sveistrup stod bag manuskriptet til den internationale succes-serie Forbrydelsen, der gik hele verden rundt, og som er solgt til mere end 100 lande. Kastanjemanden er endnu et mesterværk med internationalt potentiale, og som uden tvivl vil kunne filmatiseres. 

Sveistrup er omend endnu bedre på skrift, og hans krimiplot er så gribende og fængende, at bogen er umulig at lægge fra sig og kan kræve vågne nætter, fordi du som læser drages ind i et hæsblæsende univers. Er man vild med Forbrydelsen, så vil man også være vild med Kastanjemanden.

Hos Plusbog.dk er vi og rigtig mange af vores medlemmer kæmpe fan – og som bogelskere håber vi på, at Sveistrup prioriterer det skrivende forfatterskab fremadrettet. Vi ser frem til flere krimier fra Sørens hånd.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner