Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat på din første medlemsordre!
Denne kampagne udløber i aften kl. 23:59
20% rabat på din første medlemsordre!
Denne kampagne udløber i aften kl. 23:59
Kurv
Månedens stemme Februar 2022
Månedens stemme Februar 2022

Månedens stemme Gabriella Ullberg Westin

"Jeg har lige været igennem en intensiv redigeringsperiode af den kommende bog om min hovedperson Johan Rokka, men nu venter en lidt roligere periode, hvor der bliver mere tid til læsning."

af

- d. 01. februar 2022

"Jeg har lige været igennem en intensiv redigeringsperiode af den kommende bog om min hovedperson Johan Rokka, men nu venter en lidt roligere periode, hvor der bliver mere tid til læsning. 

Jeg har altid gang i flere bøger på samme tid. Gerne en indbundet bog, som jeg tager med i lænestolen og når vi tager på ferie, og en eller flere lydbøger, som jeg kan lytte til i sengen, inden jeg skal sove, eller når jeg kører bil. 

Min genre er spænding. Jeg tænker ofte, at jeg skal udvide min horisont, men det ender altid med, at jeg bliver draget af krimier, thrillere og spændingsromaner. Jeg kan godt lide bøger, hvor der er højt tempo, uventede drejninger og overraskelser, men også historier, hvor relationerne får mere plads, uden at det går ud over spændingen. Her er mine allerbedste bogtips: 

Det der ligger gemt i sneen af Carin Gerhardsen er en mesterligt opbygget historie, hvor man som læser skal tænke over, hvem der siger hvad, og hvad det egentlig betyder, og hvor detaljerne langsomt slipper ud, som man kommer igennem bogen. Historien er en gåde men samtidig åndeløst spændende, og den giver en stærk "hvordan-skal-det-gå-følelse." 

Jeg er stor fan af Mattias Edvardsson og hans romanserie. Den, jeg bedst kan lide, er En helt normal familie. En atten-årig pige er mistænkt for mord, men er hun virkelig skyldig? Hvor godt kender du egentlig dine børn, og hvor langt er du som forælder parat til at gå for at beskytte dem? Det er et smart konstrueret spil, som skifter mellem perspektiverne fra tre forskellige karakterer. 

Anna Karolina har været en favorit lige siden sin debut i 2014, og hendes seneste bog Livvakten er en betagende tempofyldt thriller med elementer af mystik. En skruppelløs advokat og en tidligere politibetjent får til opgave at forsvare en kendt og succesfuld kvindelig iværksætter, der er mistænkt for at have myrdet sin mand. Er hun skyldig eller ej?" (red.: Anna Karolinas bøger er desværre ikke udgivet på dansk - endnu).

Du kan købe Gabriella Ullberg Westins nye bog Forræderen og alle hendes andre spændende krimier i serien om Johan Rokka hos os.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner