Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Månedens stemme Mads Peder Nordbo

"Det er faktisk svært, at anbefale en forfatter, for der er så mange fantastiske at vælge imellem"

af

- d. 02. august 2021

Det burde være en smal sag for en forfatter at anbefale en anden forfatter, men da jeg fik opgaven og kom til at tænke nærmere over det, så var det ikke så let igen, for der er jo et væld af fantastiske forfattere derude.

Skulle jeg vælge en ud fra min egen genre og hvad med nationalitet?

Jeg endte i det norske. Per Petterson.

Petterson har gennem mange år begejstret mig og rørt mig. Hans sprog er smukt og poetisk, og han formår i sine korte bøger at indfange al den klassiske nerve og skønhed, der har domineret stor, skandinavisk litteratur gennem mere end hundrede år. Hans skildring af mennesker i brydning rammer dybt, og han griber stærkt og præcist ind og tager fat om læsernes eget hjerte, liv og kampe. Han skriver nærværende og intenst, men samtidigt meget roligt og malende. Han indfanger mennesket og dets mangeartede fortællinger. Indfanger alt det, vi alle slås med og glædes ved. Hans bøger er for mig ganske enkelt skandinavisk litteratur, når det er allerbedst. Han bygger på det, jeg vil kalde os nordiske forfatteres ophav og fundament, og han gør det på en måde, så fortid og nutid smelter sammen og alt føles ægte.

Jeg vil her anbefale UD OG STJÆLE HESTE og I KØLVANDET, men hold jer ikke tilbage; han har skrevet mange andre gribende og smukke bøger, og uden at det skal være et plus i sig selv, så er de korte, så man kommer hurtigt ind i hans univers.

Køb hans bøger og læs løs!

Mange hilsner fra Mads Peder Nordbo

 

 

Vil du læse Mads Peder Nordbos bøger, så kan de købes til lave priser her: 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner