Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
Månedens stemme Sissel-Jo Gazan
Månedens stemme Sissel-Jo Gazan

Månedens stemme Sissel-Jo Gazan

"Så er sommeren reddet og det er samtidig så smart, for du behøver kun at tage én roman med på ferie! Den er nemlig 800 sider"

af

- d. 30. juni 2022

Jeg anbefaler Et Lille Liv af Hanya Yanagihara, som jeg slugte i en stor mundfuld, og det var ikke altid en mundfuld af nydelse, men til tider også lidt en tvangsfodring, for hold da op, det er en barsk historie, men også en hjertegribende, smuk historie, der efterlader én tom på den måde, kun en rigtig god bog kan, når sidste side er vendt, og sidste kleenex i pakken er brugt.

Det begynder egentlig rimeligt uskyldigt, da fire venner flytter til New York for at begynde deres studieliv, og deres vej mod voksenlivet. Willem skal være skuespiller, JB skal være kunster, Malcolm arkitekt og Jude advokat, og vi følger dem rundt i New York og tager del i deres oplevelser på restauranter, i bylivet og hjemme i de forskellige lejligheder, som de fire venner bebor sammen og hver for sig.

Hen ad vejen kommer det dog til at stå klart at romanens egentlige hovedperson er homoseksuel og helt utroligt elskelige advokat, Jude, som man bliver så grebet om hjertet af, at jeg næsten ikke kan huske, at det før er sket for mig i en roman. Han er fysisk udfordret med en smuldrende krop fra en hændelse i sin barndom, der langsomt bliver afdækket, og man føler med ham og hepper på ham, ikke mindst da han forelsker sig til helt uventet side.

Egentlig sker der ikke så meget, og alligevel er romanen fuld af drama og bevægelser, og når man har vendt sidste side, har man bare lyst til at tilbringe mere tid i Yanagiharas fint, sanselige univers.

Det er jo ved at være en ældre titel, så måske har du for længst læst den, men hvis du ikke har, så er sommeren reddet og det er samtidig så smart, for du behøver kun at tage én roman med på ferie! Den er nemlig 800 sider.

Rigtig god fornøjelse

 

 

Sissel-Jo Gazan er selv aktuel med bogen "Uglens øje" 

Køb den her: 

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner