Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage182
blogImage182

Mesterlig og overlegen thriller

KVINDEN FØR er en fantastisk bog, som læsere af KVINDEN DER FORSVANDT og KVINDEN I TOGET vil elske. Du kan lære mere om KVINDEN FØR, som udvisker linjerne mellem genrerne her.

af

- d. 14. maj 2017

Kvinden før af J.P. Delaney er en af de bøger, der krydser genrelinjerne, og læsere af især krimi, thriller og Domestic Noir vil elske denne bog. Kvinden før er en god kandidat til titlen årets bedste psykologiske thriller. Forlaget beskriver bogen som en ægte pageturner, og bestsellerforfatteren Lee Child, kendt for Jack Reacher spændingsromanerne, har kaldt Kvinden før en perfekt thriller. Du kan læse mere om bogen herunder, og læse nogle af de rosende ord – som mesterlig, overlegen og velkonstrueret – som bogen har fået med på vejen.  

Selvom den bliver beskrevet mange steder som en psykologisk thriller, så rammer Kvinden før også ind i den mere snævre undergenre til den psykologiske thriller eller den psykologiske krimi – nemlig Domestic Noir, som vi kender fra f.eks. Kvinden der forsvandt og Kvinden i toget. Du kan her på Plusbog.dks blog finde et indlæg, der svarer på spørgsmålet: Hvad er Domestic Noir?

Lejligheden af S.L. Grey, der også er en fantastisk psykologiske thriller, udkommer den 16. maj, og den kan du læse meget mere om herunder. 

Ny dansk titel i samme stil

Anna Ekbergs nyeste roman Kærlighed for voksne, som bliver beskrevet som en kærlighedskrimi, trækker også tråde til Domestic Noir, da den også gør det hjemlige – i dette tilfælde ægteskabet – utrygt og ubehageligt.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner