Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage391
blogImage391

Mia smager Jamie Olivers nye italienske opskrifter

Italien er en af mine favoritter, hvad angår feriedestinationer. Jeg nyder at koble helt af med familien, at fordybe mig i en bog og sidst men ikke mindst, så nyder vi alle rigtig godt af den fantastiske italienske mad.

af

- d. 25. september 2018

Jeg tilbragte endnu engang min sommerferie i Italien sammen med min familie. Jeg er VILD med Italien og ikke mindst den fantastiske mad og stemning. Det var ikke første gang og bestemt heller ikke sidste gang, at vi besøger dette fantastiske land. 

Herhjemme var vi allerede så småt begyndt at savne den gode italienske mad, og jeg valgte derfor at gå i krig med opskrifter fra stjernekokken Jamie Olivers nyeste bog Jamie i Italien som udkom den 14. september. Det kan man vidst kalde PERFEKT timing! Jamie Oliver har med inspiration fra sin egen rejse til Italien skabt over 130 vidunderlige opskrifter og samlet dem i en bog, så det var rigtig svært at bestemme os for, hvor vi skulle starte.

Jeg lod børnene bestemme, og de syntes, at jeg skulle gå i krig med en dejlig lasagne. Hertil bestemte jeg, at vi skulle have fyldt focaccia, som altid er et hit hos hele familien.

Lasagnen er en grøntsagslasagne fyldt med smag. Den tager mere end 2 timer at forberede, så hvis man, som jeg, har en travl hverdag, anbefaler jeg, at det bliver en weekendret. Men lasagnen er bestemt også forberedelsestiden værd!

De fyldte foccaciabrød forberedte jeg inden jeg begyndte på lasagnen, så det kunne hæve i mellemtiden. Det tager ca. en time at forberede. Det blev til et lækkert, svampet brød – og så er hestebønnerne en ingrediens som jeg vil til at gøre mere brug af i køkkenet.

Jeg kan helt bestemt anbefale Jamie Olivers nye kogebog, og derhjemme glæder vi os til at smage endnu flere af retterne. 
Jeg elsker at lave mad, og når der er tid til det, vil jeg gerne gøre lidt ekstra ud af det, som man får rig mulighed for i denne kogebog. 

Køb bogen og lav dejlig italiensk mad i dit eget køkken:

 

God fornøjelse!

Med venlig hilsen

Bogelsker & direktør 

Mia Wagner


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner