Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage362
blogImage362

Mia smager Michelle Kristensens opskrifter

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og jeg har bestemt mig for at sætte mere fokus på min egen men også min families sundhed. Jeg har derfor læst Michelle Kristensens bog ’Mindre mavefedt og mere energi’.

af

- d. 09. maj 2018

Det lyder jo som en god kombi!  

Jeg er ikke helsefanatiker eller går helt vildt op i at være ’’fit’’, og jeg synes ikke at hverken min familie eller jeg selv har brug for et større vægttab eller mindre mavefedt – men dette betyder ikke, at vi ikke kan lade os inspirere til en lidt sundere livsstil og lægge de "fleste ;-)" søde sager på hylden. Dog skal der være plads til hygge med lidt godt til ganen i form af sødt og et glas koldt hvidvin på de lyse sommeraftner.  

Michelle Kristensens_varm_kikaertesalat

Varm kikærtesalat med myntedressing

En af de første lækre retter jeg lavede var ’’Varm kikærtesalat med myntedressing’’. 

Det var en dejlig nem ret at bikse sammen, og i mens grøntsagerne steger i ovnen, kan man passende lave myntedressingen, som til slut skal hældes over retten. Jeg var ovenud tilfreds og meget mæt!  

Michelle Kristensens Kyllingedeller med squashspaghettiKyllingedeller med
squashspaghetti og tomatsovs

Den anden dag serverede jeg ’’Kyllingedeller med squashspaghetti og tomatsovs’’ for familien, og det var et kæmpe hit! Det var en nem måde at give børnene grøntsager på og kyllingedellerne var fyldt med smagfulde krydderier.   

Michelle Kristensen skriver i hendes bog at retterne ca. tager 20 minutter at lave – og jeg må give hende ret i at det er hurtigt og nemt! Desuden er der allerede lavet indkøbslister! Hvor fantastisk er det ikke lige? Det er især én af de ting der har trukket i mig, og jeg må erkende at det har givet mig mere tid til at hygge om familien, frem for at rende rundt i supermarkedet og fundere over hvad aftensmaden i dag skal stå på. 

Udover den lækre mad, så skal jeg også give mig selv tid til at gå en rask tur med hunden,  hvor jeg kan nyde et frirum og selvfølgelig gerne lytte til en god bog🙂 

God sommer🙂
Mia Wagner  


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner